...
Sikker drift med Sidels nye matelinje for PET-preformer
Sidel EasyFEED er en matelinje for PET-preformer som ikke går i høyden. Den er dermed tryggere for operatørene.

Sidel EasyFEED er kompakt og trygg matelinje for prefomer til produksjonslinjer for PET-flasker, basert på SIdel Matrix og standard arkitektur.

Preform-matelinjen er modulært oppbygget, og den patente teknologien sikrer operatørenes sikkerhet. Fotavtrykket og høyden på matingen er vesentlig redusert.

Fra høyden til gulvplan
På tradisjonell preform-matelinje med ruller, blir preformene løftet i en heis til høyder på 5,5 til 6,5 meter før de sorteres og transporteres med tyngdekraft på ruller til blåseren.

Operatørene må dermed foreta produksjonskontroll, skifter og vedlikehold i høyden, langt over det relativt trygge gulvnivået. På grunn av risikoen ved dette, vil produsenten begrense arbeid i høyden, da de må minimere sikkerhetsrisikoen for de ansatte.

Produsentene ønsker å optimere gulvplassen ved produksjonslinjene, og dermed vil de gjerne redusere fotavtrykket på mateprosessen, samtidig som opptid og produktkvalitet er optimal.

Ingeniørene på Sidel hadde disse kravene i bakhodet da de utviklet bransjens første kompakte og gulvbaserte matesystem. Med Sidel Matrix og modulær design er Easy FEED egent for alle nye Sidel SBO Matrix og SBO Universal blåsemaskiner, Combi-løsninger og Super Combo.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-04-13

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
matelinje PET-flaske preformer

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC