...
Tyrkisk Tetra Pak-fabrikk kaprer Word ClassTPM-pris
Izmir-fabrikken i Tyrkia vant TPM-pris for fremragende produksjonskvalitet. Det er andre gang siden 2016 Tetra Pak får prisen

Verdens viktigste produksjonspris, World Class Total Production Maintenance Award (TPM) gikk i år til Tetra Paks emballasjefabrikk Izmir i Tyrkia.

Izmir blir den 22. fabrikken i verden som mottar den prestisjefylte prisen som har blitt delt ut i mer enn 40 år.  Japan Institute of Plant Maintenance deler ut prisen til fabrikker som har oppnådd et fremragende nivå når det gjelder produksjonskvalitet, pålitelighet, effektivitet og miljøytelse.

Strategisk lokasjon
- TPM-prisen er en fantastisk anerkjennelse av Izmir-teamets harde innsats, hengivenhet og fokus, sier Eric Baudier, Excecutive Vice President, Suply Chaib Operations i Tetra Pak.

- Prisen er et bevis for den innsatsen de har lagt ned for å sikre at våre kunder får produkter med fremragende kvalitet, samtidig som de høyeste standardene for drift og bærekraft er ivaretatt.

- Izmir er en strategisk lokasjon for vårt globale forsyningsnettverk. De siste fem årene har selskapet investert over 60 millioner Euro i denne fabrikken, og vi vil fortsette å investere, spesielt i digitalisering og ny teknologi, sier Baudier.

10 milliarder emballasjer i året
Med en kapasitet på over 10 milliarder emballasjer produserer Tetra Pak Izmir 20 forskjellige emballasjetyper. I fjor ble 50 prosent av 8,2 milliarder emballasjer eksportert til 36 land i Europa, Asia, Afrika og Americas, med en leveringstid på under en uke.

Det er andre gang en Tetra Pak-fabrikk vinner TPM-prisen. Gornji Milanovac-fabrikken i Serbia fikk prisen i 2016.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-04-03

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
kartong priser prisutdeling TPM

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC