...
San Pellegrino øker produksjonen i Italia
Produksjonskapasiteten ved San Pellegrino-fabrikken i Ruspino økes på grunn av stor global etterspørsel.
Sidel Matrix Combi-maskiner kombinerer flere oppgaver i samme maskin, med alle de fordeler det innebærer.

Sidel har levert to Sidel Matrix Combis til San Pellegrino-fabrikken i Ruspino i Italia for å øke produksjonskapasiteten på det verdensberømte mineralvannet.

- Sidel Matrix er den kraftigste løsningen når det gjelder ytelse, fleksibilitet, kostnadsbesparelse og bærekraft, hevder produsenten selv i en pressemelding.

Voksende marked globalt
De siste årene har det globale markedet for flaskevann vokst betydelig, primært på grunn av økende etterspørsel etter sunnere, førsteklasses drikkevarer. Markedet er spådd å øke med en årlig vekstrate på 6,6 prosent fra 2016 til 2024.

Verdien vokser samtidig fra 170 milliarder USD til 307 milliarder amerikanske dollar i samme periode. Flaskevann finnes med kullsyre, uten kullsyre, funksjonell og smaksatt. Det er mineralvann uten kullsyre som dominerer markedet og forventes å fortsette med det i den samme perioden.

Mineralvann med kullsyre er det nest største segmentet, og det forventes også å vokse raskt.
Det økte produksjonsbehovet ved SAN Pellegrino-fabrikken i Ruspino skyldes den voksende globale etterspørselen karbonisert mineralvann og andre premiumprodukter.

Kombinerer flere oppgaver i en maskin
San Pellegrino er en merkevare i Nestlé Waters og kommer fra naturlige kilder i Brembana i San Pellegrino-området ved foten av Alpene.

De to nye maskinene kombinerer formblåsing, fylling og korking av flasker i samme system. Løsningen reduserer driftskostnadene og tar 30 prosent mindre av gulvplassen sammenlignet med enkeltstående systemer.

Ved å integrere maskinene elimineres behovet for transportbaner, håndtering av tomflasker, akkumulering og lagring. Løsningen innebærer også at det brukes færre komponenter. Effektiviteten i linjen øker, mens de totale kostnadene for eierskap går ned.

Begge Combi-maskinene som er levert er utstyrt med Sidels SF300 FM-fyllemaskin som sikrer god hygiene og lavere bruk av CO2.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-03-22

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
flaskevann Fyllemaskin mineralvann

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC