...
Markem Imaje åpner globalt innovasjonssenter i Boston
En åpen planløsning er valgt for kontorer, mens det finnes mange moderne områder for samarbeidsprosjekter.

I juli 2018 åpner Markem-Imaje et nytt innovasjons- og designsenter i Watertown, Massachussetts, med fokus på industriell lasermerking og trykk.

Det nye senteret blir på 1.300 kvadratmeter og skal sysselsette nærmere 40 mennesker. Staben vil bestå av ingeniører og support-personell som skal utvikle neste generasjon lasermerking og inkjet-teknologi.

Trykk av informasjon på produkter
Teknologien brukes til å trykke informasjon som strekkoder og andre nøkkeldata på produkter og emballasje. Investeringen på 5 millioner USD markerer første fase i en større utviklingsplan.

Watertown ble valgt på grunn av sin nærhet flere universiteter i verdensklasse og mange høyteknologiske bedrifter i Boston-området. Beliggenheten er heller ikke langt unna selskapets hovedkvarter i New Hampshire og tilgangen på dyktige teknikere i New York-området.

Byggingen av det nye senteret starter i april og skal være ferdig før slutten av juli. Det er designet for kreativitet og kryssfunksjonelt samarbeid gjennom fem fullt utstyrte laboratorier og workshop-rom.

Raskere utvikling av nye produkter
- Våre kunder trenger å trykke effektivt på en rekke overflater som varierer fra maten folk spiser, til små rør som brukes i militært forsvarsutstyr, sier Bart Verlinden, Vice President of Research & Development i Markem-Imaje.

- De er avhengig av at vi utvikler de tryggeste og mest effektive og pålitelige metodene for å trykke informasjon der den skal være.

Verlinden sier at investeringen i Watertown vil gjøre Markem-Imaje i stand til å levere moderne utstyr raskere og mer effektiv enn før. 

– Investeringen viser også at vi satser på å utforske ny teknologi og innovasjoner for å levere det beste tilgjengelige utstyret for produktmerking og sporbarhet til våre kunder.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-03-21

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
forskning innovasjon investering merking produktmerking strekkoder utvikling

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC