...
RPC Superfos Mullsjö sertifisert i nye standarder
Jacob_Axell og Sargon Odcho er to av 170 ansatte som er stolte av de nye sertifikatene til RPC Superfos Mullsjö.
Fabrikken i Mullsjö arbeider grundig med sine miljøforpliktelser ved å måle og forbedre sin miljømessige påvirkning i hele forsyningskjeden.
RPC Superfos Mullsjö har 170 ansatte og produserer primært sprøytestøpt plastemballasje til forskjellige typer næringsmidler.

Nylig fikk RPC Superfos Mullsjö tildelt tre nye sertifikater: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og BRC i den høyeste hygienekategorien.

Som produksjons- eller dagligvareaktør bør du være oppmerksom på om emballasjeleverandørene følger retningslinjene for produksjonsforhold og best praksis i henhold til internasjonale standarder, enten du lager matvarer eller non-food-produkter.

Fordeler både for kunder og egen drift
Nylig oppnådde RPC Superfos Mullsjö i Sør-Sverige tre nye sertifikater: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og BRC i den høyeste hygienekategorien.

- Vi er glade for å kunne fortelle om de nye sertifikatene og meget fornøyde med de resultatene vi har oppnådd, sier Josef Björk, Site Manager RPC Superfos Mullsjö.

- Vi arbeider regelmessig med interne og eksterne audits for å kunne bli sertifisert i de områdene som er sentrale for våre produkter. På den ene siden betyr sertifisering at våre kunder får lett adgang til vesentlig informasjon. 

- På den andre siden fører standardisert og «lean» arbeidsflyt til fordeler for oss selv i form av større effektivitet og arbeidsglede. Det er en vinn-vinn-situasjon.

ISO 9001: 2015 Kvalitetsledelse 
RPC Superfos Mullsjö klarte den utvidete auditen med utmerkelse. Det nye sertifikatet er utstedt av DNV GL og er gyldig for en ny periode på tre år.

ISO 14001:2015 Miljøledelsessystemer
Fabrikken i Mullsjö arbeider grundig med sine miljøforpliktelser ved å måle og forbedre sin miljømessige påvirkning i hele forsyningskjeden. Alle emballasjeprodukter fremstilles i PP som er lett å avfallssortere og gjenvinne.

Fabrikken er resertifisert for de neste tre årene av DNV GL, noe som bekrefter at fabrikken lever opp til krav fra kunder og svenske myndigheter.

BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials Issue 5: July 2015
Med karakteren AA har auditører fra BRC-sertifiseringsorganet SAI Global nylig konkludert med at RPC Superfos Mullsjö lever opp til kravene i BRC Global Standard i den høyeste hygienekategorien.

RPC Superfos Mullsjö har 170 ansatte og produserer primært sprøytestøpt plastemballasje til forskjellige typer næringsmidler.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-03-20

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
plastemballasje plastproduksjon sertifisering sprøytestøping standard

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC