...
Mondi vant designpris med emballasje for pistasjnøtter
"Pistachio Dream» fra Mondi vant World Food Innovation Award.

Det østerrikske emballasje- og papirkonsernet Mondi vant den prestisjefylte World Food Innovation Award med en annerledes emballasje for pistasjnøtter.

Mondi vant utmerkelsen i kategorien «Beste emballasjedesign». Konkurransen arrangeres av FoodBev Media, og dette var fjerde gangen den ble avviklet.

Bølgepapp og plast
«Pistachio Dream» har Mondi kalt forbrukeremballasjen i bølgepapp for pistasjnøtter. Juryen satte pris på den innovative løsningen som innebærer at emballasjen har et ytre skall av bølgepapp, som gjør den enkel å plassere og stable i butikkhyllen.

For forbrukeren er emballasjen lett å åpne ved at de to halvdelene i det ytre sjiktet dras fra hverandre. Dermed kommer en indre bølgepappboks med pistasjnøtter i en fleksibel plastpose til syne.
Ved forbruk kan nøtteskallene samles i den tomme bølgepappemballasjen. 

- Dagens hektiske livsstil innebærer at forbrukerne krever produkter og løsninger som gjør livet enklere og mer bekvemt, sier Armand Schoonbrood, sjef for forretningsområdet Corrugated Packaging i Mondi.

- Dette merkes spesielt i næringsmiddelsektoren der antallet produkter på hyllene stadig øker. Vi utvikler emballasjekonsepter som proaktivt møter disse behovene.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-03-16

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
bølgepapp plastposer prisutdeling

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC