...
Nanostrukturert hologram motvirker forfalskning
Hologrammet er laget med nanostrukturert polymertrykk som reflekterer lys i spesielle farger og mønstre i den unike nanostrukturen.

Iøynefallende nanostrukturerte hologrammer fra Schur Flexibles har innebygde funksjoner for å avsløre og motvirke forfalskning av emballasjen.

Den patenterte anti-counterfeit-filmen gjør det mulig å bygge unike holografiske effekter inn i emballasjen, uten bruk av trykkfarger, lakk eller løsemidler, ifølge selskapet.

Synlig uten spesialutstyr
Hologrammet er synlig for sluttbrukeren uten bruk av spesialutstyr. Premium- og luksusprodukter kan dermed stå frem, samtidig som emballasjen beskytter mot forfalskninger.

Hologrammet er laget med nanostrukturert polymertrykk som reflekterer lys i spesielle farger og mønstre i den unike nanostrukturen som er skapt i ekstrusjonslaget. Forskjellige ekstruderingspolymerer kan brukes, og utvalget av materialkonstruksjoner er stort.

Hologrammer kan brukes både på transparent og metallisert bakgrunn. På transparente løsninger kreves ingen trykk eller ettermetallisering, og bildet er synlig fra begge sider. Metalliserte løsninger gir bilder med høyere synlighet, ifølge Schur.

Teknologien kan brukes antiforfalskningshologram på innsiden eller utsiden av emballasjen, eller som et iøynefallende element på utsiden av lokk eller innpakning. Det er også mulig å lage et skjult hologram med ekstreme detaljer.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-03-01

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
anti-counterfeit forfalskninger hologram

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC