...
Skipnes Etikett oppdaterer pre-press-avdelingen
Adm.dir. Geir Hagen er svært fornøyd med den oppdaterte pre-press-avdeling hos Skipnes Labels & Flexibles.

Det norske familieselskapet Skipnes Etikett har fullstendig oppdatert pre-press-avdelingen. Kundene kan nå motta og akseptere jobber via Hybrid Software.

- Vi har tatt et stort skritt fremover når det gjelder effektivitet og vår evne til å betjene kundene bedre gjennom implementering av en serie produkter fra Hybrid Software, som er integrert med et nytt Cerm MIS-system, forklarer administrerende direktør Geir Hagen.

Tidligere manuell hpndtering
- Selv om vi allerede kjører et MIS-system, var dette en frittstående pakke der mesteparten av pre-press-funksjonaliteten ble håndtert manuelt. Hastigheten på sjekking og godkjenning av jobber dekket ikke lenger våre behov, fortsetter Geir Hagen.

Skipnes Etikett undersøkte markedet grundig for å se hva som var tilgjengelig, og fant ut at Hybrid Software sto frem med den mest moderne plattformen, som også kan integreres enkelt med Cern programvare.

- Vårt mål var å lage et pre-press-miljø der vi kan jobbe effektivt og raske med vår narrow-web flexo-pre-presser og HP Indigo 6800 digitalpresse, samt in-line ferdiggjøringsutstyr.

Høyt automasjonsnivå
Det tekniske teamet på Skipnes Labels & Flexibles bestemt seg for Hybrid Software’s PACKZ-programvare for PDF-redigering av etiketter og emballasje, samt Cloudflow arbeidsstyring og Proofscope for godkjenning av jobber.

Hybrid Software har nylig integrert Proofscope med Cerms portalprogram Web4Labels for å lage et effektivt ordrebekreftelsessystem for hele prosessen.

- Vi har svært fornøyd med resultatet, sier Geir Hagen. – Det høye automasjonsnivået innebærer at jobbene flyter gjennom pre-press-avdelingen 30 prosent raskere enn før, noe som selvfølgelig betyr at vi kan produsere mer, samtidig som feilpotensialet har blitt betydelig redusert.

- Kunder kan enkelt se og godkjenne filer, og dette forenkler hele prosessen for dem. Å ha MIS-systemet som en integrert del er en stor fordel med hensyn til kostnadseffektivitet.

Skal utvide kapasiteten på flexo og ferdiggjøring
Skipnes Labels & Flexibles kjører fabrikken på to skift gjennom uken og er spesialisert på høykvalitets selvklebende etiketter til drikkevare- og matsektoren i hele Norge. Selskapet akter å utvide flexopressekapasiteten og ferdiggjøringsutstyret for digital levering i 2018.

- Med Hybrid Software og Cerm på plast vil pre-press-avdelingen være i stand til å håndtere ekstra etterspørsel fra presserommet, sier Hagen.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-01-19

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
digitale løsninger digitalisering emballasjetrykk etiketter etikettrykk pre-press

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC