...
Lexit Group viser fremtidige produkter og løsninger
– Det vil være en miks av produktnyheter innenfor fagområdene retail, hånd- og truckterminaler, RFID, etiketter og industri, sier Svein Lauritsen om Lexit Groups messe i Posthallen 18. januar.
Lexit Group har hatt bra oppslutning om sin messe som i år arrangeres i Posthallen i Oslo for fjerde gang.

For fjerde år på rad arrangerer Lexit Group sin tradisjonsrike messe med løsningsorienterte produktnyheter i Posthallen i Oslo 18. januar 2018.

– Her vil nye og eksisterende kunder få en generell innføring i våre løsningsorienterte produktnyheter tilpasset bedriftenes behov på alle våre fagområder, sier messeansvarlig Svein Lauritsen hos Lexit Group.

Miks av produktnyheter
– Det vil være en miks av produktnyheter innenfor fagområdene retail, hånd- og truckterminaler, RFID, etiketter og industri. Et viktig aspekt er å belyse fremtidsvisjonene våre produsenter og partnere har til sine produkter og løsninger.

- Hvordan kan slike systemer effektivisere driften, skape stordriftsfordeler og fremtidige vekstområder, sier Lauritsen, som har stor tro på at konseptet vil bære frukter.

Messen i Posthallen har vært en suksess for kunder og partnere.

Positiv undersøkelse
– I fjor gjennomførte vi en spørreundersøkelse om messekonseptet. Tilbakemeldingene var oppløftende og viser at våre kunder fikk svar på sine spørsmål om bredden av våre produkter og løsninger fra våre medarbeidere med spesialkompetanse innenfor hvert sitt fagområde, sier Lauritsen.

– I tillegg til faglig påfyll gjentar vi suksessen med eksotisk buffet og flytende forfriskninger gjennom hele dagen. Vi håper flere setter av datoen 18. januar fra kl. 1000 til 1600.

- Her kan vi love en innholdsrik dag med flere produktnyheter og fruktbar dialog med våre medarbeidere og partnere, sier Lauritsen til slutt. 

Lexit Group feirer for øvrig sitt 25-årsjubiluem i 2018.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-01-11

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
etiketter etikettering etiketteringsmaskin logistikk messer RFID

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC