...
Futamura feirer 25 prosent vekst i salg av NatureFlex

Verdens ledende produsent av fornybar og komposterbar film til fleksibel emballasje, feirer at salget av deres NatureFlex-filmer har vokst med 25 prosent.

- Veksten av salget av NatureFlex kan skyldes den økende trenden hos handel og varemerkeeiere om å ta større miljøansvar når det gjelder materialbruk og avfall fra emballasje, sier Salgs- og markedssjef EMEA Andy Sweetman.

Cellulosefilm
NatureFlex er en cellulosefilm som er laget av ansvarlig utvunnet tremasse og beskrives som den neste generasjonen av cellofan, som også er laget av tremasse. Det fornybare innholdet i filmen er cirka 95 prosent.

NatureFlex-film er uavhengig sertifisert som industrielt komposterbar både i EU (EN13432) og USA (ASTMD6400), samt hjemmekompoststandarden Vincotte.

NatureFlex er biologisk nedbrytbar i avløpsvann og har blitt testet for marin nedbrytning i henhold til standarden ASTM D6691-09. Futamura fortsetter å teste NatureFlex for å sikre at den er i samsvar med fremtidige krav til marin nedbrytning.

NautreFlex har høy barriere mot fukt, aroma og gasser, fremragende transparens og høy glans. Den egner seg derfor til en rekke applikasjoner for fleksibel emballasje og som barrierelag i biolaminater.
 


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-01-05

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
biologisk nedbrytbar fornybar fornybar plast komposterbar

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC