...
Crown Europe tar imot nye søknader til FORWARD
I FORWARD-programmet får deltakerne prøve seg i forskjellige stillinger i flere land før de ansattes i Crown Europe, der de skal bli fremtidige ledere.

I løpet av januar 2018 skal Crown Europe velge ut 10 søkere til FORWARD-initiativet som rekrutterer kvalifiserte ingeniører til trening som fremtidige ledere i selskapet.

FORWARD er opprettet for å identifisere, rekruttere og trene kandidater med fundamentale nøkkelferdigheter. Gjennom programmet skal de øke sitt profesjonelle nettverk, få fart på karrierene og lære hvordan et ledende produksjonsselskap fungerer.

Søkerne blir formelt valgt ut under et møte i Frankrike i april 2018, og de utvalgte kandidatene starter programmet i juni 2018.

Tilegner seg foredigheter før de får jobben
- Vi er glade for å fortelle at FORWARD-initiativet kjører en ny runde og starter nå prosessen med å velge og indentifisere Europas ledende talenter til å bli fremtidige ledere i Crown Europe, sier Sjoerd-Jaap Schaff, HRD Recruiting, Succession Planning & Functional Support i Crown Europe.

- For å sikre at kandidatene er godt forberedt på disse lederrollene, har vi designet programmet til å dekke forskjellige miljøer hvor kandidatene kan tilegne seg de nødvendige ferdighetene for å lykkes i jobben, før de får den.

- Ved å legge et solid fundament for fremtiden, er vårt mål å kunne tilby langsiktig stabilitet for våre kunder og den smidigheten vi trenger som selskap mens vi utvider våre teknologier og tjenester.

Får jobbe i flere divisjoner og flere land
I programmet får deltakerne forskjellige oppgaver i flere land og disipliner over to-tre år. Hver deltaker får tre oppgaver i minst to land. De vil jobbe i minst to driftsavdelinger som inkluderer kontinuerlig forbedring, kvalitet, produksjon og prosjektering.

Som i tidligere programmer vil Crown arbeide med hver kandidat mens de fullfører sin rotasjon og velge en permanent stilling basert på resultater og ledige stillinger.

- Etter tre år som produksjonsingeniør innså jeg at jeg ville ha flere utfordringer og oppleve flere industrimiljøer, sier Vito De Leonards, som er FORWARD-ingeniør stasjonert ved Crowns CMB Engineering i Shipley i Storbritannia.

- FORWARD-initiativet har gitt meg alt dette og enda mer.  Programmet gir raskere vekst og utviklingsmuligheter som ingen annen stilling kunne gitt meg.

- Motiverende
I desember 2017 hadde Crown Europe 11 heltidsansatte som tidligere har deltatt i FOWRARD-initiativet og blitt ansatt som et resultat av programmet og deres egen innsats.

- FORWARD-initiativet gir erfaring med et internasjonalt arbeidsmiljø og dermed muligheter for kontinuerlig forbedring, sier Magdalena Katoufa, FORWARD-ingeniør stasjoner til Crown Food Europe i Nantes, Frankrike.

- Det er en flott læringsprosess som får deg til å tenke utenfor boksen. Det motiverer meg, og jeg kan ikke vente på å oppdage mer.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-01-02

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
opplæring rekruttering utdanning

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC