...
Leiepakker valgte maskin for raske formatskifter
De forskjellige stasjonene på Z.PACK 5 kan skiftes på en fleksibel måte med kun få trinn.

Da en tysk, ledende leiepakker valgte en pakkemaskin fra Zahoransky, var valget begrunnet med at Z.PACK 5 har mulighet for raske formatskifter.

Et skinnesystem sørger for redusert tidsforbruk ved formatskifter, og det er en avgjørende faktor for kjøpsbeslutningen. Dette gjelder spesielt for kunder med hyppige formatskifter, da bytteprosessen tar halve tiden.

Fleksible produktbytter
Blisterpakkemaskinen produserer forskjellige emballasjetyper som kundene har vært fornøyd med. De forskjellige stasjonene på Z.PACK 5 kan skiftes på en fleksibel måte med kun få trinn. Guideskinner er montert på begge sider langs maskinens produksjonskjede.

Skinnene har vogner som de individuelle stasjonene posisjoneres på. Med de nye guideskinnene, kan tunge stasjoner på over 500 kg enkelt justeres av en enkelt operatør. Litt avhengig av formatet, kan skiftet gjøres på cirka 30 minutter.

I dette tilfellet leverte Zahoransky et system med en sentral spindel, der bredden kan justeres med kun en bevegelse. Transportkjeden ved skinnene justeres med en sveiv på en sentral spindel og tilpasser avstanden mellom de to transportkjedene som bretter folien.

Dette betyr at foliens bredde kan justeres langs hele maskinen. Hastigheten er opptil 20 sykler i minuttet, og formatområdene for de to tilgjengelige maskintypene er 192x294 mm. Trekkdybden er på 60 mm.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-01-02

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
blister pakkemaskin plastemballasje

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC