...
Flint Group kjøper Eston Chimica i Nord-Italia
Direktørene Kim Melander i Flint Group og Nikola Mellon i Eston Chimica er glade for å ha funnet hverandre.

Trykkfargeprodusenten Eston Chimica blir kjøpt av Flint Group, som har en strategi om både å vokse organisk og gjennom taktiske oppkjøp.

Eston Chimica produserer og selger vannbaserte trykkfarger for flexo- og dyptrykk. Kundene er for det mest lokalisert i Italia og Sør-Europa. Bruksområder er bølgepapp, handleposer, papirposer og forskjellige andre vannbasert trykkoppgaver.

Etablert i Nord-Italia
Eston Chimica holder til i Nord-Italia, nær Venezia, og sysselsetter 32 mennesker. - Vi har funnet rett partner i Eston Chimica, sier Kim Melander, adm. dir. i Flint Group.

– Selskapet har med dedikert støtte fra sine ansatte vokst ut av sitt marked sammenlignet med andre leverandører. Fabrikken er helautomatisert, noe som gir Flint Group viktig geografisk utvidelse og i tillegg produksjonsfasiliteter i Sør-Europa.

Direktør i Eston Chimica, Nicola Mellon, sier at årsaken til selskapets suksess ligger hos de ansatte. Nå er de spente på å vokse videre med Flint Group.

- Ved å kombinere hverandres styrker kan vi gi kundene de beste innovasjonene innenfor trykk og belegg, samt kundefokusert service.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-12-14

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
dyptrykk flexotrykk oppkjøp trykkfarge

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC