Faller danner joint venture med kanadiske Bellwyck
Det nye selskapet Bellwyck Faller Pharmaceutical Services eies med 50 prosent hver av Bellwyck og Faller.

Den tyske emballasjespesialisten August Faller GmbH danner et joint-venture-selskap sammen med det kanadiske selskapet Bellwyck Pharma Services.

Det nye selskapet Bellwyck Faller Pharmaceutical Services GMbH ligger i Gossbeeren, Brandenburg, Tyskland og eies av Bellwyck og Faller med 50 prosent hver.

Pakking og logistikk
Fra begynnelsen av 2018 vil selskapet tilby pakking og logistikktjenester til kliniske forsøk for de europeiske markedene, i tillegg til eksisterende kontraktspakkingstjenester.

Bellwyck Pharma Services er et forretningsområde fra Bellwyck Packaging Inc med hovedsete i kanadiske Toronto. De har i mange år hatt suksess med emballasje- og logistikkløsninger for kliniske studier i Canada og USA. Sammen med Faller utvider de nå tilbudet for det europeiske og globale markedet.

Bellwyck-Fallers portefølje for håndtering av kliniske studier omfatter lagring og distribusjon i både romtemperatur og i kjølerom, avkastningsmanagement, saldoavstemming i tillegg til holdbarhetsmerking.

Partner for kunder i Europa
- Med det nye partnerselskapet ønsker vi å etablere oss som en partner for våre kunder i Europa, forteller administrerende direktør for Bellwyck Faller Pharmaceutical Services GmBH, Jürgen Hendricks.

- I Grossbeeren får våre kunder nå også tilbud om logistikk- og forpakningsløsninger for kliniske studier, som tilpasses nøyaktig deres behov fremhever Dr. Daniel Keesman, administrerende partner for August Faller GmbH & Co. KG.

- Vår ekspertise innenfor forpakningslogistikk blir perfekt komplementert av den høye kompetansen og erfaringen som våre kanadiske partnere utviser.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-12-12

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
etablering Joint venture

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC