Feldmuehle tilbyr papir som alternativ til plast i ståposer
Det belagte fleksible papiret kan varmeforegles, brukes i eksisterende pakkelinjer for film og gjenvinnes.

Tyske Feldhuenhle Uetersen tilbyr nå fleksibel emballasje med varmeforseglet papir som løsning for emballasjeprodusenter og bedrifter som pakker produkter.

Det belagte fleksible papiret har en varmeforseglingsbar bakside som lett kan brukes i eksisterende pakkelinjer og gjenvinnes som returpapir. Nederlandske Nomi Co-Packing har allerede produsert og fylt ståposer i det nye materialet.

Alternativ til plastfilm
Med det nye, varmeforseglingsbare papiret ekspanderer Feldmuehle sitt produktspekter når det gjelder emballasjeløsninger. Merkevareeierne tilbys et nytt alternativ i form av en naturlig og gjenvinnbar løsning som kan brukes i de samme form, - fill- and seal-pakkelinjene som plastfilm.

Produktet er tilgjengelig med hvit, glossy eller blank overflate og er egnet for høykvalitets trykk og som innerpose i ståposer.

- For bruksområder som ikke krever barriereegenskaper i materialet, er vårt produkt et miljøvennlig alternativ laget av cellulose i stedet for plast, forklarer Stefan Eitze, teknisk markedssjef i Fledmuehle.

Lettåpnet
Materialet får sin forseglingsfunksjon i papirproduksjonsprosessen der et vannbasert belegg påføres. Det kan gjenvinnes sammen med annet papiravfall og gjenbrukes.

Produktet kan fint brukes i eksisterende pakkelinjer.

– Det nye materialet er ideelt for bruk i pakkelinjer for ståposer, sier Rene Beijsens, teknisk sjef hos NOMI Co-Packing som er leiepakker for mange kjente varemerker.

- Det er mulig å skifte fra folie til varmeforselingsbart papir uten å endre maskininnstillingene.
Materialet er lett å åpne for forbrukerne,  da åpning skjer ved kontrollert avrivning.  Det er ikke nødvendig med perforering av rivelinjen.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-12-11

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
papiremballasje pouch ståpose varmforsegling

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC