...
Faller viser smarte løsninger på Pharmapack i februar
Faller viser smarte prototyper på nivåindikator (fra venstre), telleenhet og medisinresept.
Den sammenleggbare og fleksible ELISA-KIT-sjaktelen gir rask og plassbesparende pakking.

På årets Pharmapack-messe i Paris introduserer Faller smarte prototyper for sjaktler til legemidler: En nivåindikator, en telleenhet og medisinsk resept.

De nye sjaktlene skal bidra til bedre samsvar med regelverket og enklere medikamentbruk. I tillegg til de tre prototypene, viser Faller ELISA-KIT BOX i Innovation Gallery.

Faller har utviklet de intelligente legemiddelemballasjene i samarbeid med MSC Technologies og høyskolen Pforzheim i Freiburg. Emballasjene er utstyrt med mini e-papir-display og elektroniske taster.

Smart Packaging-Prototyper
* Prototype I ”Level Indicator“er en legemiddelemballasje for nivåmåling. Mens nivåmåling pågår forblir flasken i forpakningen. Displayet på utsiden viser nivået og varsler om at du bør bestille ny resept.


* Prototype II ”Counting Device“ har en innebygd elektronisk tablett-teller. Pasienten bekrefter antall enheter som er i pakken og antallet enheter reduseres ved inntak. Ved en minimumbeholdning varsler displayet om at det bør bestilles ny resept.


* Prototype III ”Medical Prescription“ (medisinsk resept) representerer det beste innen intelligent emballasje: Sjaktelen teller medikamentinntaket selv og varsler om reseptbestilling. Ved hjelp av en egenutviklet App og Bluetooth kan legen eller farmasøyten overføre foreskrevet inntak. En integrert timer, en LED-lampe og ringetone minner deg på om at du bør innta medikamentet på foreskrevet vis.


Sikker og fleksibel emballasje for testreagenser
ELISA- KIT BOX for In-Vitro-Diagnostikk av autoimmune sykdommer, som ble presentert under «Innovation Gallery», er en sjaktel med heftende sider og enhetlige emballasjemål.

Denne tillater rask og fleksibel pakking av forskjellige Kit-komponenter for gjennomføring av «Enzyme Linked Immunosorbent Assay Tests (ELISA Tests)».

Intelligent og kompakt design utnytter hele forpakningsflaten optimalt og tillater en plassbesparende lagring av flytende Kit-Komponenter i kjøleskapet. Den multifunksjonelle emballasjen er laget av kartong og gjør manuell pakking enklere. Den egner seg derfor svært godt til små serier.

Pharmapack arrangeres i Paris 7.-8. februar 2018


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-12-06

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
legemidler sjaktel sjaktler smart emballasje

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC