Nytt om lim fra Jowat på Empack 2018 i januar
Varmsmeltelimene har god festeevne på vanskelige overflater og ved høy omgivelsestemperatur og dypfrysing.

Jowat viser sitt PO varmsmeltelim for liming av kartong, skåler og sjaktler, samt sitt omfattende servicekonsept med skreddersydde løsninger på Empack 2018.

Empack 2018 arrangeres i Dortmund 24.-25. januar 2018. Her vil Jowat vise skreddersydde løsninger for individuelle applikasjoner i hele verdikjeden for emballasjeindustrien.

Økte krav til emballeringen
Kravene til emballasjematerialer og pakkeprosesser har aldri vært høyere, med et økende antall ferdiggjøringsmetoder, forskjellige barrierefunksjoner og stadig kortere prosess-sykler.

Det er derfor nødvendig med dyp forståelse av de mange forskjellige applikasjonene for å kunne levere et bra produkt.

Jowat stiller sitt servicekonsept til rådighet for sine kunder i hele verdikjeden for emballasje. Selskapet gir råd og støtte ved valg av limtyper og om aktuelle krav til mattrygghet og bærekraft, samt effektivitetsforbedring og kvalitetssikring i produksjonsprosessen.

Varmsmeltelim
På Empack 2018 vil selskapet vise sin portefølje av varmsmeltelim i Jowat Toptherm-serien til reising og lukking av esker, kartonger, papiremballasje, skåler, wrap-around og hylleklar emballasje.

Varmsmeltelimene er tilpasset spesifikke bruksområder i emballasjeindustrien og gir høy festeevne og ren prosessering. Dette reduserer vedlikeholdsbehov og nedetider, og reduserer dermed de totale kostnadene.

Limene har også høy varmeresistens og stor fleksibilitet ved lave temperaturer, noe som innebære at de tåler stabletrykk, vanskelige overflater, høy omgivelsestemperatur og dypfrysing.

Les mer om Empack 2018 i Dortmund.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-12-06

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
eske eskereiser kartong lim limsystemer sjaktel

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC