...
- Europa er verdensledende på utvikling av bioplast
– Årets konferanse er et bevis på den teknologiske utviklingen og de eksepsjonelle framskrittene som gjøres i europeisk bioplastindustri, sa Francois de Bie.

På EUBP-konferansen 2017 i Berlin fastslo lederen i den europeiske bioplastorganisasjonen, Francois de Bie, at Europa er ledende i utviklingen av bioplast.

Over 300 ledere og beslutningstakere var til stede da den europeiske bioplastorganisasjonen European Bioplastics (EUBP) arrangerte desin 12 European Bioplastics Conference i Berlin i slutten av november.

Verdensledende
– Europa er verdensledende på utvikling og kommersialisering av innovative biopolymerer, sa Francois de Bie. – Årets konferanse er et bevis på den teknologiske utviklingen og de eksepsjonelle framskrittene som gjøres i europeisk bioplastindustri, sa organisasjonens leder.

Francois de Bie fortalte også at mange av pionerene i bioplastbransjen nå øker produksjonskapasiteten for å svare på økt etterspørsel etter innovativ og bærekraftig emballasje fra forbrukere og merkevareeiere.

- Samtidig bidrar EU-kommisjonens positive engasjement for en overgang til sirkulær økonomi og den stadig sterkere politiske støtten for bioøkonomi som helhetskonsept til akselererende vekst i den europeiske bioplastindustrien, sa Francois de Bie.

Blant deltakerne på konferansen var det representanter fra store produsenter, brukere og varemerker som PepsiCo, Danone, Nestle Waters og Marks & Spencers, med flere. De informerte om sin innsats for å redusere miljøpåvirkningen og hvilken rolle bioplast har for å oppnå dette.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-12-06

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
Bioplast bærekraft sirkulær økonomi

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC