Flint Group åpner ny fabrikk og distribusjon i Tyrkia
Fabrikken i Istanbul er allerede i gang med produksjon og forsendelser av produkter til emballasjetrykkerier i Tyrkia og Midt-Østen.

En fabrikk på 3.800 kvadratmeter åpnes nå i Istanbul for å levere trykkfarger for emballasje til Flint Groups kunder i Midt-Østen og Tyrkia.

Produksjons- og distribusjonsenheten ligger 13 kilometer fra containerterminalen på den europeiske siden av Tyrkia og er dermed godt posisjoner for eksport til omliggende markeder i Midt-Østen.

Etablert i regionen siden 2008
- Flint Group Paper & Board har vært en lokal leverandør i Tyrkia og naboregionene siden 2008. Vårt team har betjent kundenes krav med moderne produksjonskapasitet og lokal ekspertise, sier Kim Melander, VP Sales & Global Strategy Paper & Board.

- Denne tilleggsinvesteringen forsterker Flint Groups nærvær i det tyrkiske markedet og bekrefter vårt løfte om å vokse med kundene i utviklingsmarkedene.

Krzysztof Struszczac, Operations Director Packaging Inks Eastern Europe sier at kjøpet av den nye fabrikken opprinnelig var planlagt for Flint Groups vannbaserte Paper & Board-segment.

Samlet alt på ett sted
- Men det ble raskt klart at vi burde kombinere med andre nøkkelsegmenter for å betjene alle behov i emballasjemarkedet fra denne lokasjonen. I dag er Flint Groups forretningsenheter Narrow Web, Sheetfed og Digital Solutions (Xeicon) er nå samlet med Paper & Board i denne fabrikken, sier Struszczac.

Ifølge Melander er målet for Flint Group å yte best mulig service for sine kunder. – Mange kunder kjøper produkter fra flere segmenter. Med utvidelsen i Istanbul kan vi tilfredsstille kravene i flere bransjer fra samme sted.

Fabrikken i Beylikduzu-distriktet i Istanbul er allerede i gang med produksjon og forsendelser av produkter til emballasjetrykkerier i Tyrkia og Midt-Østen.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-12-01

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
emballasjetrykk Nybygg trykkfarge

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC