Plateselskap deler artisters spillelister på øl i smartboks
Ved å skanne koden på ølboksen med smarttelefonen får forbrukere tilgang til spillelister fra Island Recodrs.

Ikoniske Island Records har sammen med Crown Bevcan lansert verdens første «Shazamable» boks til sin øl-serie Session IPA. Boksen har allerede vunnet pris.

I september ble boksen prisbelønnet som «Best Can or Alubottle» under Annual World Beverage Awards under Drinktec i München. Prisene gis til produkter som ivaretar kommende trender innenfor mat- og drikkevareindustrien.

"Visual Shazam"
Islands samarbeid med Crown Bevcan Europa and Middle East viser hvordan emballasjen kan fremme varemerkets historie. For å få Session IPA til å skille seg ut i markedet, samarbeidet Island Records med Shazam om å utvikle teknologien «Visual Shazam».

Denne gir forbrukerne tilgang til tre spillelister med artister tilknyttet plateselskapet på Spotify gjennom å skanne Shazam-koden på boksen med smarttelefoner.

Crowns europeiske designstudio i Leicester i Storbritannia gjorde prepress-arbeidet med Zappar, som levert teknologien for kodene og bygget logoen inn i den ferdige designen. Ekspertene brukte deretter sin ekspertise til å overføre de fine detaljene til en design som kan trykkes direkte på boksen.

Kreativ historikk
Både Crown og Island Records har en kreativ historikk og står for innovasjoner på sine respektive felter. Samarbeidet har gitt en verdenspremiere for håndbrygget øl.

Boksene produseres på Crowns Braunstone-fabrikk i Storbritannia.Ved siden av Session IPA har Island Records lansert en ny design for øl-serien Jamaica Porter.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-11-21

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
A&IP aluminium boks Drikkevarer smart emballasje smarttelefon

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC