Smurfit Kappa åpnet sitt andre bag-in-box senter
På Bag-in-Box opplevelsessenteret viser Smurfit Kappa frem fabrikken sin og mulighetene med bag-in-box på en nye måte

I Epernay i Frankrike har Smurfit Kappa åpnet sitt andre Bag-in-box Experience Center for flytende produkter som vin, meierivarer, juice og flytende egg.

Opplevelsessenteret åpnet i oktober som en del av 40-årsjubileet for selskapets bag-in-box-divisjon. Smurfit Kappa har fra før et slikt senter i Ibi i Spania, og til sammen har selskapet 18 Experience Centers inkludert Global Experience Centre i Schiphol i Amsterdam.

Viser hele spekteret av muligheter
Dominique Gesat, som er daglig leder i Smurfit Kappa Bag-in-Box Epernay sier at kunder kan evaluere produksjonsprosessene på senteret og se standardene som er tatt i bruk for Bag-in-Box opp gjennom årene.

- Våre produksjonsfabrikker er sertifiserte over hele verden og anerkjente for sitt moderne utstyr og strenge prosedyrer for å sikre at reglene for matemballasje blir fulgt, sier han.

Opplevelsessenteret fungerer som sted der kundene får hands on-opplevelser av spekteret av muligheter som finnes med Bag-in-Box-teknologien. Det inkludere tekniske nyheter, laboratorium, interaktive utstillinger av film, tappekraner og esker, samt teknisk ekspertise.

Viser frem fabrikken på en ny måte
Veronika Necasova i markedsavdelingen til Smurfit Kappa Bag-in-Box sier at senteret ikke vil ansette flere mennesker til å betjene opplevelsessenteret.

- Dette er en ny måte å vise frem fabrikken til våre kunder på og gi dem en komplett reise når det gjelder bag-in-box, fra produksjon til kvalitetstesting og fylling til markedsapplikasjoner, sier hun.

- Kundene vil kunne se produksjonsmaskiner for poser, fyllemaskiner og laboratoriemaskiner, som viser hvordan vi tester posene.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-11-20

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
bag-in-box

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC