Bølgepappboks på hjul tar madrassmarked på senga
Emballeringskonseptet "Box on wheels" hjelper kundene å frakte madrassen fra butikken til soverommet.
Madrasser pakket i bølgepapp med høykvalitets trykk skiller seg ut fra standardmadrasser.
 

Mondi Simet har laget en serie med transportesker med HQPP trykk til den polske madrassprodusenten Hilding Anders Polska, deriblant en boks på hjul.

Samarbeidet resulterte i et nytt emballasjekonsept kalt Box on Wheels som gjør det enklere å transportere tunge produkter opptil 28 kg.

Senger og madrasser
Hilding Anders Polska ble etablert i 2000 og produserer senger og luksusmadrasser for ledende møbelvaremerker og populære private labels. Differensiering og produktutvikling brukes for aktivt for å ta en lederposisjon i markedet.

Emballering av tunge og store produkter som madrasser er en utfordring, og produsenten var på utkikk etter en høykvalitets emballasjedesign som forenkler transport og lagring, og samtidig gir forbrukeren en spesiell opplevelse.

- Løsningen som ble utviklet av Mondi overgikk våre forventninger, sier Dominik Blach, salgssjef i Hilding Anders Polska.

- Våre kunder og innkjøpere ble imponert over konseptet som passer alle størrelser og forenkler transporten for kundene. Emballasjen har hjulpet oss å selge produkter til landets største detaljistkjeder. Og forbrukerne gjenbruker emballasjen til lagring etter at madrassen er pakket ut.

Produkter som skiller seg ut
Emballeringskonseptet hjelper kundene å frakte madrassen fra butikken til soverommet. Materialbruken er redusert med 20 prosent, og emballasjen er enkel å sette sammen. Esken passer til flere madrasstørrelser.

Å pakke madrasser i bølgepapp med høykvalitets trykk gjør at produktene skiller seg ut fra standardmadrasser i butikken og understreker produktets premiumkarakter.

- Prosjektet med Hilding Anders Polska er et eksempel på hvordan lokale varemerker kan få merverdi med løsninger fra Mondi, sier Bartlomej Wasilewski, salgsdirektør i Mondi Simet.

- Ved hjelp av en bølgepappløsning som forenkler interne prosesser og forbedrer forbrukernes opplevelse kan vi hjelpe våre kunder å vokse uten å kompromisse med miljøet.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-11-06

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
bølgepapp

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC