Rockwell Automation deler budskap om smart pakking
Smarte pakkemaskiner medfører endringer i pakkeprosessene, ifølge Rockwell Automation.

Besøkende på PACk EXPO Las Vegas fikk se hvordan smarte maskiner redefinerer pakkeprosessene. Rockwell Automation deler nå nøkkelinformasjon.

Et av hovedbudskapene på PACK EXPO Las Vegas, som ble arrangert parallelt med Healthcare Pacakging Expo 2017 25.27. september, var økt bruk av fjernovervåking av smarte pakkemaskiner.

På denne måten kan maskinleverandørene skaffe seg overblikk over kundens pakking og kjøre diagnostikk på linjen i sanntid for å avdekke problemer.

Fjernovervåking
Factory Talk Analytics for Machines er en skybasert applikasjon som forenkler overvåking av pakkemaskiner for leverandører og pakkere.Systemet samler data, utfører analyser og skaffer informasjon som kan forbedre produksjonen.

- Maskinleverandører bruker fjernovervåking for å samarbeide bedre med kundene og tilby tilleggsverdi i form av sanntid vedlikeholdsovervåking, begrenset nedetid og økt maskinytelse, sa Steve Mulder, segmentleder for OEM packaging i Rockwell Automation.

- De oppdager hvordan fjernovervåking kan forbedre forskjellige sider av driften. For eksempel kan du bruke innsamlede data til å oppfylle garantier, oppdatere serviceavtaler og forbedre maskindesignen.

Bedre pakkemaskiner
Et annet budskap er det konstante suget etter stadig bedre pakkemaskiner. Både maskinbyggerne og deres kunder prøver å tenke nytt for å gjøre pakkemaskinene mer produktive og effektive.

iTRAK-teknologien fra Rockwell Automation ble vist på maskiner fra Bradman Lake Group og Cama Group.Modulær og skalerbar motion control kan øke produksjonen og fleksibiliteten og redusere skiftetidene på emballasje.

Les mer om FactoryTalk Analytics for Machines her.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-11-01

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
PackExpo Smarte pakkemaskiner

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC