Petra Einarsson tar over som ny VD i BillerudKorsnäs
Petra Einarsson er født i1967 og utdannet siviløkonom ved Uppsala Universitet.

Styret i BillerudKorsnäs har utnevnt Petra Einarsson som ny VD og konsernsjef. Hun kommer fra Sandvik Materials Technology og tiltrer ved årsskifte 2017-2018.

Petra Einarrsson etterfølger Per Lindberg som etter eget ønske fratrer stillingen for et nytt oppdrag etter 12 suksessrike år.

Sikker på å lykkes
- Jeg er fantastisk glad og fornøyd over å kunne presentere Petra Einarsson som ny VD og konsernsjef for BillerudKorsnäs, sier styreleder Lennart Holm.

- Petra er en erfaren og kompetent leder som i sine år ved Sandvik Materials Technology viste stor evne til å utvikle en kompleks prosessindustribedrift med suksess i internasjonal konkurranse. Med Petra som VD er jeg overbevist om at vi kommer til å lykkes i våre ambisjoner om å videreutvikle
BillerudKorsnäs til nye høyder.

Petra Einarsson har vært sjef for Sandvik Materials Technology siden 2013 og sitter i Sandvik ABs konsernledelse. Før dette hadde hun en rekke forskjellige lederstillinger i Sandvik-konsernet, blant annet som sjef for produktområdet Tube, prosjektområdet Strip og som økonomidirektør i Sandvik Materials Technology.

Petra Einarsson er født i1967 og utdannet siviløkonom ved Uppsala Universitet. Per Sandberg forlater sin stilling ved årsskiftet 2017/2018, samtidig som Petra Einarsson tiltrer.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-10-31

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
Ansettelser

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC