Servering av frukt i bølgepapp på jobben
Convini tilbyr frukt på arbeidsplassen levert i bølgepappkasse.


Convini er en serveringsløsning for frukt og drikkevarer i bølgepapp som er tatt i bruk på arbeidsplassen i mer enn 15 svenske byer.

Selvbetjente butikker og kaffeløsninger tilbys til alle typer arbeidsplasser, og motivet er å få folk til å føle seg vel og yte mer. Dette oppnår de ved å fokusere på smak, sunn mat og velvære til frokost, kaffepauser, lunsj, snacks og middag.

- Helse er en sterk pågående trend, sier Jonas Kalveryd, CEO i Convini. – Og naturligvis er vårt mål å bidra på så mange nivåer som mulig. Først og fremst gjennom muligheten til å tilby smakfullt energipåfyll til enhver tid gjennom hele arbeidsdagen.

- I tillegg til gode produkter, er vi også sikre på maten er sunn og er laget av gode råvarer.

På kundenes betingelser
Selskapet tilbyr kundetilpassede lagerløsninger og leverer produkter helt frem til kunden, som får besøk og påfyll opptil seks dager uken. Dette gjør det mulig å tilby produkter med kort holdbarhet som sushi og fersk makrell.

- Vår opprinnelige ide var å sende en fylt emballasje med håndtak som kunne gjøres om til en fristende fruktrett, sier Jonas.

Etter å ha utvekslet ideer og hatt flere møter med emballasjeleverandøren DS Smith, ble en del varianter prøvd ut før den endelige emballasjen ble utviklet. Når emballasjen er full, fungerer den som en vanlig, rektangulær bølgepappeske.

Tidsbesparende design
Esken fylles ovenfra, med hard frukt i bunnen og mykere produkter på toppen. Når lokket løftes av og skjørtet foldes ut, blir emballasjen gjort om til et serveringsfat.

Resultatet er en tidsbesparende design som muliggjør trygg transport og rask forandring til display. Dette gjør at Convini kan levere raskt og trygt.

Designen bidrar også til å bygge varemerket, og kundene kan nyte fersk frukt på kontoret.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-10-30

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
bølgepapp

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC