...
1.500 lisenser solgt av programvaren PACKZ
PACKZ er et PDF-redigeringsverktøy for etiketter og emballasje som samsvarer med digtitalpresser.

Hybrid Software nådde en milepæl på Labelexpo 2017 der de solgte lisens nummer 1.500 av programvaren PACKZ for etiketter og emballasje.

PACKZ er et PDF-redigeringsverktøy for etiketter og emballasje, og en av bedriftene som kjøpte lisens på Labelexpo var det franske digitaltrykkeriet MR Cartonnage Numerique.

Digitaltrykk i korte serier
MR Cartonnage Numerique ble grunnlagt i 2009 av Jonathan Mihy som respons på markedskrav fra kosmetikk- og matsektoren om personlig tilpasset høykvalitets emballasje i korte serier.
Trykkingen gjøres på HP Indigo 30000 storformat digitalpresser.

- Vi så etter en effektiv og rask metode for håndtering av PDF-filer fra kundene, som også er kompatibel med våre HP digitalpresser, forklarer Jonathan Mihy.

- Etter en intens testperiode valgte vi PACKZ uten å nøle. Produktet passer perfekt til våre behov, og Hybrid Softwares team med utviklere og teknikere var flinke til å lytte til våre behov.

PACKZ ble lansert på Labelxpo 2013
Guido Van der Schueren, styreleder i Hybrid Software forteller at de solgte tre lisenser av PACKZ til MR Cartonnage Numerique.

- Det totale antallet solgte lisenser av PACKZ har siden passert 1.500. PACKZ ble lansert på Label Expo Europe 2013, og den enorme suksessen viser at produktet har en ekstraordinær appell.

- Etterspørselen etter PACKZ er global, og vi er glade for å delta i utviklingen av fasilitetene hos MR Cartonnage Numerique, som er ledende innenfor digitaltrykk på luksusemballasje.

- Selv om det franske prepressmarkedet er modent, viser dette at vår filosofi om åpen teknologi er av stor interesse for eksisterende og nye aktører, sier Guido Van der Schueren.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-10-24

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
digitale løsninger digitaltrykk Label Expo programvare

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC