Metsä board viser hvite kraftlinere på FEFCO
De hvite kraftlinerne gir økt styrke og trykkbarhet til bølgepappemballasje, ifølge Metsä Board.


På Fefco Technical Seminar 11.-13. oktober i Wien vil Metsä Board vise sitt nylanserte og enhetlige produkt- og servicekonsept for hvite kraftlinere.

Metsä Board arbeider aktivt med å redusere karbonavtrykket i sine fabrikker og har vunnet internasjonale priser for dette. Leena Ylinemi, Technical Marketing Director i Metsä Board vil beskrive dette i detalj i session 4 på FEFCO Spotlight Presentation den 12. oktober kl 11:00.

Økt styrke og trykkbarhet på bølgepapp
De hvite kraftlinerne gir økt styrke og trykkbarhet til bølgepappemballasje. Materialene kan brukes som liner på emballasjens utside eller innside, eller som fluting. Dette gir mange muligheter for å lage emballasje med en større forbrukeropplevelse og lavere miljøpåvirkning.

- Høykvalitets emballasje i bølgepapp spiller en stadig større rolle når det gjelder å promotere og skille produkter og varemerker fra hverandre. Dette gjelder spesielt med nå som netthandelen øker, sier Veijo Korkalainen, Commercial Director White Kraftliners.

- Vi er også bevisste på emballasjematerialets rolle i den sirkulære økonomien blir stadig viktigere. Derfor utvikler vi stadig nye løsninger for å redusere emballasjevekten og erstatte ikke-fornybare materialer.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-10-06

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
bølgepapp

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC