...
Hi-messen inviterer gjester til bedriftsbesøk
På HI-messen i Herning kan høre om Industri 4.0, digitalisering og Interntional Food Contest, samt besøke avanserte bedrifter.

Besøkende på Skandinavias største industribegivenhet får mulighet for å oppleve roboter og automasjon i full sving hos danske bedrifter.

Hi Tech & Industry Scandinavia inviterer alle interesserte på besøk hos Danfoss, Bang & Olufsen, Kamstrup samt Danmarks nye supersykehus i Aarhus.

Bussturer til bedrifter
Bedriftsbesøkene er et av mange tiltak som hi Tech & Industry Scandinavia tilbyr for å sikre maksimalt faglig og forretningsmessig utbytte for alle de skandinaviske industrifolk som kommer til Herning 3.-5. oktober 2017.

Det blir satt opp bussturer med besøk hos noen av dansk industris mest automatiserte og høyteknologiske bedrifter som Danfoss, Bang & Olufsen, Kamstrup og supersykehuset i Aarhus. Det er gratis å delta, men begrenset antall plasser på hver tur.

Den globale elektronikkprodusenten Kamstrup avslører hvordan kan man på ett år kan fordoble produksjonen uten å øke lønnskostnadene, når en buss tar med messegjester til omvisning i deres gjennomtenkte produksjonslokaler.

Besøkene er rettet mot utenlandske gjester og vil derfor bli gjennomført på engelsk.

Workshop på messen
En av utstillerne, AGV-produsent Q-Systems, har også tatt initiativ til åpne sin bedrift med workshops under hele messen for alle messegjester, som gjerne vil optimere logistikken i deres produksjon, så kostbart maskineri ikke står stille og venter på varer.

På hi Tech & Industry Scandinavia presenteres 283 produktnyheter av 670 internasjonale utstillere. Over 30 foredragsholdere fra hele Europa på messens forskjellige internasjonale konferanser setter fokus på teknologiutvikling og hvordan industrien kan bruke nye teknologier som blant annet droner, kunstig intelligens og Virtual Reality.

På Dansk Industris Digitaliseringskonferanse forteller eksperter om de nyeste trender innenfor industri 4.0, og representanter fra mindre og mellomstore bedrifter øser ut av deres erfaringer å komme i gang med å bruke roboter og automasjon effektivt, også når produksjonen er kjennetegnet av stor varians og små stykkserier.

Intenational Food Contest
Hi-messen henvender seg til alle som beskjeftiger seg med industriell produksjon, uansett hvilken type produkter de produserer. Hvis man har særlig fokus på matproduksjon bør man absolutt prioritere å få besøke International Food Contest.

Dete er et trekkplaster for utstillere av de nyeste matvareteknologiene samt meierister fra hele Europa. Det skal også være smaksprøver på nye produkter til alle messegjester.

Morgendagens teknologier og de aller nyeste innovasjoner finner man presentert på TECHNOMANIA, arrangert av Ingeniørforeningen i Danmark, IDA. Her er også «hackton» hvor Microsoft og Beckhoff Automation bringer avansert teknologi ned i øyehøyde med lynhurtige hands-on utfordringer for de besøkende.

Digitalisering og Industri 4.0
Oppleggene på TECHNOMANIA har et internasjonalt tilsnitt og holdes blant annet av dr. Daniele Maggazzeni, leder av Artificial Intelligence Planning ved King´s College i London.

Hans innlegg vil by på «mind-blowing» eksempler på hvordan kunstig intelligens og maskinlæring grunnleggende vil endre produksjon som vi kjenner den i dag. Fra Festo kommer Julia Duwe, som i sitt innlegg blant annet vil ta tak i behovet for at bedrifter tilpasser seg et «nytt digitalt økosystem».

Julia Duwe er leder av Future Motion Solutions Management hos Festo, og har siden 2014 stått i spissen for et omfattende innovasjonsprosjekt i bedriften innen digitalisering og Industri 4.0.

Når messens åpningsseremoni finner sted klokken 8.00 den 3. oktober, blir Danmarksmestrene i automasjon kåret og DIRA Automatiseringspris overrekkes. I år er finalistene frontløpere innenfor automatisk avfallshåndtering, samarbeidende robotgripere og fullautomatisk oppstreking av sportsanlegg.

Les mer om messen her


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-09-11

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
digitalisering industri Industry 4.0 messer

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC