Etiketter i oppløselig papir uten rester fra UPM Raflatac
Etiketter laget av oppløselig papir egner seg godt for resirkulerte skåler og begre for flymat.

Det nye oppløselige papiret fra UPM Raflatac er egnet for thermotrykte etiketter som trenger å fjernes raskt, uten å etterlate seg rester av papir eller lim.

Kortvarige etikettløsninger brukes i en rekke logistikk- og transportoppgaver, spesielt der beholdere merkes og brukes mange ganger. Et typisk eksempel er resirkulerbare skåler og begre for flymat.

Etterlater ingen rester av papir eller lim
Den nye Dissolving Paper Thermal Eco og eksisterende Dissolving Paper Plus og egner seg spesielt for slike bruksområder. Papirene løses raskt opp også i kaldt vann, uten behov for ytterligere vaskeprosesser.

Den etiketterte overflaten er helt fri for rester, og siden papiret og limet løses opp fullstendig, er det ingen risiko for tette filtre eller sluk på grunn av rester.

- Å fjerne etiketter uten å etterlate rester og avfall kan være en utfordring for applikasjoner med gjenbrukbare beholdere eller brukt emballasje der det ikke finnes en separat vaskeprosess, sier Jouni Iiskola, Segment Manager i UPM Raflatac.

- Dissolving Paper Plus og Dissolving Thermal Eco er spesielt egnet for denne typen situasjoner siden etikettene oppløses raskt, også i kaldt vann.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-09-05

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
etiketter etikettmaterialer oppløselige etiketter resirkulering

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC