Tysk selskap gjør det bra med bioplast fra CO2
- Den høye etterspørselen etter våre produkter indikerer at biobasert og innovative polymerer spiller en viktig rolle i dagens samfunn, sier  Covestros adm. dir Patrick Thomas.


Det tyske polymer- og kjemiselskapet Covestro AG, som blant annet produserer bioplast med CO2 som råvare, økte resultatet med 157 prosent i første kvartal.

Selskapets resultat ble 468 millioner euro i årets første kvartal, mot 182 millioner euro i første kvartal 2016. Omsetningen i første kvartal var på 846 millioner euro.

En viktig rolle
- Den høye etterspørselen etter våre produkter indikerer at biobasert og innovative polymerer spiller en viktig rolle i dagens samfunn. Det er viktig å håndtere globale utfordringer som klimaforandringer, urbanisering og mennesker økte bevegelighet, sier Covestros adm. dir Patrick Thomas.

Covestro, som har hovedsete i Leverkusen nord for Köln, har forhøyet sine prognoser ettersom de forventer fortsatt vekst i volumene. Selskapet er et spin-off fra Bayer Material/Science og har bygd et anlegg til mange millioner i byen Dormagen, noen mil fra Leverkusen.

Her produserer Covestro blant annet bioplast fra CO2 som brukes som nøkkelkomponent i et skummaterial til madrasser og stoppede møbler.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-06-23

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
Biologisk plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC