Crown åpnet første nye boksefabrikk i USA på 20 år
Crown åpnet den nye fabrikken i Nichols 9. mai 2017 etter en byggeperiode på to og et halvt år.
Den nye state-of-the-art fabrikken for aluminiumsbokser er ventet å generere 160 nye arbeidsplasser.

9. mai 2017 kunne Crown klippe snoren for en ny, state-of-the-art produksjonsfabrikk for drikkevarebokser i Nichols i staten New York i USA.

Dette er bransjens første nye produksjonsanlegg for drikkevarebokser i USA på over 20 år og støtter opp om den økende etterspørselen etter spesielle drikkevarebokser, det vil si bokser i andre diameterstørrelser enn 12 ounce, som er bransjestandard.

Flere størrelser har blitt populært
Andre diametere på drikkevarebokser har blitt populært i flere kategorier som mineralvann, øl, drikkeklar te, kaffe, vann med kullsyre, vin og brennevin, juice og funksjonelle drikkevarer.

- Drikkevarebokser er fortsatt et verdsatt format med høy tillit blant forbrukere verden rundt, på grunn av at de er enkle å ta med seg, holdbare og bærekraftige, sa Timothy J. Donahue, President og CEO i Crown under åpningen.

-  I USA er det en økende etterspørsel etter spesialstørrelser, da merkevareeierne vil fornye sin emballasjemiks og øke appellen i forskjellige folkegrupper.

Støtter kundene
- Den nye fabrikken reflekterer Crowns engasjement for å støtte kundene med kapasitet der og når de trenger den. Den understreker vår filosofi om å levere innovativ metallemballasje som svarer på moderne forbrukeres krav.

- På vegne av Crown vil jeg takke våre mange partnere som har støttet dette initiativet, blant annet New Yorks Empire State Development, Tioga County, byen Nichols og New York State Electric & Gas Corporation, sa Donahue.

160 nye arbeidsplasser
Fabrikken, som produserer aluminiumsbokser i to deler og flere størrelser, er ventet å generere 160 nye arbeidsplasser innen 2018.  Byggingen av lokalene på 533.853 kvadratfot startet i desember 2015, og fabrikkens andre produksjonslinje ble fullført i april 2017.

Crown har nå 15 produksjonsfabrikker for drikkevarebokser i Nord-Amerika, med flere størrelser både på bokser og endestykker. Åpningen av den nye fabrikken faller sammen med Crowns 125-årsjubileum.

Selskapet ble grunnlagt i 1892 av William Painter som oppfant flaskekorken. I dag har selskapet 146 fasiliteter i 36 land som lager metallemballasje til drikkevarer, mat, personlig pleie, husholdningsprodukter og luksusmarkedet.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-05-15

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
aluminium boks byggeprosjekt Drikkevarer Nybygg nyetablering

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC