Ny emballasjeløsning for maks effektivitet i kjeden
Ett av høydepunktene for Schütz på Interpack er Ecobulk SX-D for brannfarlige væsker.

På Interpack lanserte Schütz flere nye emballasjeløsninger med fire essensielle attributter: Innovative, pålitelige, bærekraftige og globale.

De samme attributtene er basis for kontinuerlige utvikling av gruppen og produktene. Over 100 ingeniører og spesialister fra mange disipliner jobber kontinuerlig for å utvikle ny, innovativ transportemballasje og optimere etablerte produkter.

Maskinene bygges i eget hus
Dermed har kundene en viss garanti for at produktene har høy kvalitet og at de er pålitelige. Maskinene designes og bygges i eget hus, og produktporteføljen følger selskapets bærekraftfilosofi. Gjennom hele verdikjeden skal råvarene bevares, og aktiviteter som krever energi skal være effektive.

Ett av høydepunktene for Schütz på Interpack er Ecobulk SX-D. Den indre flasken i denne IBC-en med et volum på 1.000 liter har både et konvensjonelt stålbur og ståldeksel. De doble veggene er sveiset til bunnplaten og gir effektiv lekkasjebeskyttelse, også under ekstreme forhold som brann.

Underwriters Labarotories Inc har testet at brannmotstanden er i henhold til NFPA 30 i branndirektivet. Dermed kan SX-D fylles med brannfarlig væsker og brukes i EX-soner 1 og 2.

Kan brukes til farlige stoffer
Besøkende på Interpack kan også se at SX-D kan brukes til farlige stoffer og andre fyllemedier som TDI. Hittil har slike produkter vært pakket i mindre beholdere med lavere volumer, som ståltønner, for å sikre at ikke væsken lekker ut ved ulykker.

De doble veggene i SX-D og ståldekselet gir betydelig redusert risiko for farlige lekkasjer.

På forrige Interpack lanserte Schütz Foodcert og Cleancert-linjen for krevende produkter. I år vises de samme produktene med en ny, sterilisert liner laget av LDPE. Lineren bretter seg ut og tilpasser seg automatisk til innerflasken under fylling.

Lineren sørger for minimert oksygenkontakt under fylling og inni emballasjen. Dette forhindrer at det fylte produktet forandres av oksygen og at risikoen for kontaminering unngås.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-05-10

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
IBC interpack

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC