Ny, ubelagt foldekartong fra Kotkamills' nye BM2-maskin
Det finske selskapet Kotkamills lanserer en ny ubelagt foldekartong for matvarer og non-food.
Aegle Zero egner seg for en rekke trykkmetoder og ferdigjøringsteknikker, som kald- og varmfoliering

Aegle Zero er en ny ubelagt foldekartong med ubelagt bakside i serien med emballasjematerialer som finske Kotkamills tilbyr fra sin nye BM2-kartongmaskin.

Aegle Zeroe er gradering med ubelagt kartong som er egnet for mat og non-food når naturlig utseende er like viktig som fremragende trykkbarhet og konverteringsegenskaper, skriver selskapet i en pressemelding.

Muligheter for kreativ design
Kartongen lages av de samme nordiske fibrene som Aegle Pro og Aegle White og gir de samme mulighetene for kreativ design.

- Den taktile og naturlige overfkaten på Aegle Zero egner seg for kreativ emballasjedesign når verdier som ren, organisk kvalitet er implisitt i sluttproduktet, sier David Ingham, salgsdirektør for Consumer Boards i Kotkamills.

- Det gir mulighet for differensiering av emballasjen og egner seg for en rekke trykkemetoder og ferdiggjøringsteknikker, som varm- og kaldfoliering.

BM2 startet i 2016
Kartongmaskinen BM2 ble startet opp i 2016 for å produsere foldekartongen AEGLE og ISLA for matserviceprodukter, med mulighet for å påføre barriere på maskinen. Kotkamills leverer også Absorbex og Imprex laminatpapirer for laminater, finer og byggevareindustri.

All forbrukerkartong som produseres ved de to verkene i Kotka og Imatra er fullt gjenvinnbar. Kotkamills eies av det finske private equity-selskapet MB Funds.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-05-08

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
foldekartong

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC