Løsning fra APX System reduserer logistikkostnader
Kameraet fanger volumet på forsendelsen og beregner transportkostnadene automatisk.

Automatic Volume Detection består av et kamera som automatisk fanger de faktiske målene på en forsendelse og angir volumvekt i logistikksystemet.

Kombinasjonen av vekt og volum benyttes til å velge transport og beregne kostnader for forsendelse av produktet. Dette gjøres automatisk. I tillegg lagres et bilde av forsendelsen som dokumenterer produktets utseende og tilstand da det ble sendt.

Løser kjent problem
Dette løser en kjent problemstilling der vareeieren ved bestilling av transport oftest oppgir reell vekt i mangel av systematiske volumetriske data. Dersom volumvekten overstiger den reelle vekten, vil transportøren benytte denne til å beregne transportkostnaden. 

Vareeieren blir ofte belastet med et korrigeringsgebyr for ikke å ha oppgitt korrekt volumvekt ved bestilling. Det nye systemet vil automatisk velge, beregne og bestill riktig transport og knytte denne til salgsordren.

Løsningen vil også kunne benyttes til å optimere utnyttelsen av lagerplassen i varemottaket. Siden den erstatter manuelle prosesser og reduserer transportkostnadene, gir løsningen betydelig besparelser, ifølge APX Systems.
 PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-05-05

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC