Mange nyheter fra Orkla Foods Norge i mai
Orkla lanserer en rekke nyheter i mai, der nybakt pizza skal innebære en kvalitetsrevolusjon.

I mai lanseres nye matvarer, og Orkla Foods Norge kommer med flere spennende nyheter som svarer på flere store forbrukertrender.

Stikkord er: Grandiosa med kvalitetsrevolusjon, glutenfritt for single, bløtkake og mindre tilsatt sukker i bla sjokoladepålegg.

Nybakt pizza
Grandiosa Nybakt er ifølge Orkla Foods Norge «en kvalitetsrevolusjon» innen fryst pizza. Grandiosa Nybakt blir ikke forhåndsstekt på fabrikk, men toppes og fryses ned i rå tilstand. Den hever i ovnen under steking og resultatet blir en sprø, saftig og luftig bunn som knaser når du tygger.

Produktet lanseres i to varianter med Skinke og Pepperoni.

Grandiosa Quesadilla er et mellommåltid inspirert av det meksikanske kjøkken. Fyllet består av kylling, mais og tomat som er pakket inn i en myk tortillalefse - helt nytt i fryste mellommåltider. Produktet er raskt og enkelt å tilberede i mikrobølgeovn.

Pizzabakeriet Grillede Grønnsaker er en porsjonspizza (427 g) som er økologisk og vegetar med tilfredsstiller kravet til å være en av fem om dagen med hele 176 g grønnsaker.

Bakemiks og leverpostei i porsjonspakninger
TORO Bakemiks bløtkake gir et sukkerbrød som enkelt kan deles i tre deler uten å smule. I forhold til andre bakemikser er dette en miks for mer høytidelige anledninger, ifølge Orkla.

Stabburet Leverpostei Glutenfri lanseres nå også i porsjonspakninger – beregnet for enslige som ønsker glutenfri kost. Produktet kommer i en eske med seks praktiske porsjonsbegre. Uten gluten, melk og ansjos, men ike god og smørbar som originalen.

Befolkningen har de siste 15 årene redusert inntaket av tilsatt sukker med 16 kg, fra 43 til 27 kilo per innbygger i perioden 2000 til 2015. Orkla lanserer nå FUN Light Ice Tea Mynte Lime og Sjokade 30% mindre sukker, og relanserer Sjokade Original med 30% mindre sukker. 

Orkla Foods Norge er den ledende merkevareleverandøren av matvarer på det norske markedet. Selskapet ble opprettet 1. oktober 2013 etter fusjonen mellom Rieber & Søn Norge og Stabburet.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-05-04

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
produktnyheter

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC