Nytt verktøysett for å overholde samsvarsreglene
"Complete Compliance-portalen" kan man finne oppdatert informasjon om samsvarsreglene.
På portale finner man informasjon om hvilke produkter som er godkjent for matkontakt.
Alle nåværende samsvarsregler skal være tilgjengelige i portalen.

Avery Dennison Label and Packaging Materials har laget et nytt verktøysett som skal hjelpe kundene med å velge produkter som er I samsvar med regelverket.

Ifølge Burak Sahbaz, director paper and variable information Avery Dennison Europe, er «Compete Compliance» et verktøy som hjelper konvertere og merkevareeiere å følge alle krav om forskrifter og regelverket stiller.

En egen portal
- Vi har laget en pakke med tjenester og portfølger som hjelper våre kunder å løse utfordringer i samsvarslandskapet. Etikettprodusenter kan nå tilby materialer til sine kunder i trygghet om at alle tilbud i Complete Compliance er i samsvar med regelverket.

Cor Verhart, som er europeisk samsvarsdirektør, sier at sertifikater og erklæringer er nødvendige for Avery Dennisons kunder.

– For å hjelpe konvertererne raskere, har vi opprettet en online-tjeneste, der man kan laste ned en samsvarserklæring øyeblikkelig.

Oppdaterte samsvarsregler
På Complete Compliance-portalen kan man finne oppdatert informasjon om samsvarsreglene. Her finner man store mengder informasjon om EU-regler og link til hvilke produkter som er godkjent for direktekontakt med mat, herunder fettholdig mat.

Her finner man også British Standard (BS) 5609 labelling og lister over SVHC, som BPA-frie materialer. Cor Verhart sier at målet med den nye nettsiden er å møte alle samsvarsbehov på ett sted.
 
- Bredden av prosjekter som støttes av Avery Dennisons eksperter jorden rundt innebærer at alle nåværende reguleringer er tatt med. Samtidig holder vi øye med fremtidens trender, slik at vi kan varsle kundene når en ny trend peker seg ut.

Les mer om Complete Compliance her.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-04-07

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
etiketter samsvarserklæringer

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC