Ny eneleverandør av plastemballasje til sild
Plastspannene med IML-etikett har designmuligheter og fjerner risikoen for glasskår i maten.

RPC Superfos oppfyller de kravene som Tenax Sild stiller til produktkvalitet, leveringssikkerhet og smidig samarbeid. Nå har de blitt eneleverandør av plastemballasje.

Sild i alle varianter blir hver dag levert til matserviceindustrien. En av Danmarks ledende produsenter av sild, Tenax Sild A/S, Nyborg, leverer sild i spann til storkjøkken. Nå er det RPC Superfos som er sildeprodusentens eneleverandør av plastemballasje.

Claus Thyrre, Key Account Manager hos Tenax, forklarer:
- Da Tenax for et par siden kjøpte Lykkeberg Sild, var dette en anledning til å gjennomgå vår logistikk og innkjøp av emballasje på nytt. Vi valgte RPC Superfos og deres SuperFlex plastspann som fungerer upåklagelig å vår produksjon, og vi setter stor pris på den leveringssikkerheten vi opplever.

Tenax Sild har behov for å ha et visst antall spann på lager, aldri for få men heller ikke for mange. De legger dessuten vekt på at det er overensstemmelse med varen og emballasjen, slik at den høye kvaliteten som kjennetegner silden, gjenspeiles i emballasjen.

SuperFlex-spannene sender ifølge sildeprodusenten de ønskede signalene til markedet. Spannene er dekorert med IML-teknologi for å kommunisere med visuelle effekter.

Etikettdesign
- Vi har fleksible muligheter for etikettdesign og kan brukes spannenes dekorflate til å viser kjøkkensjefer og økonomer nye og spennende måter å servere sild på, sier Claus Thyrre.

Han trekker også frem et par andre viktige poeng ved plastspannene fra RPC Superfos:

- Plast veier ikke mye og er derfor lett å transportere. Dessuten går den ikke i stykker. Når kjøkkenpersonell arbeider med vår sild skal sikkerheten være i orden, og med SuperFlex er det ingen risiko for glasskår.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-04-07

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
IML plastemballasje spann

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC