Smaksatt vann på PurePak-kartong fås nå i Nederland

Bar-le-Duc, som er en del av United Soft Drinks, lanserer to nye varianter av smaksatt vann i 1-liters Pure-Pak Classic-kartonger med skrukork fra Elopak.

De nye smaksvariantene i mint og sitron ble lansert i februar samtidig med Bar-le-Ducs originale og naturlig mineralvann pakket i 2- liters PurePak Classic-kartonger. Detter er de første 100 prosent naturlig smaksatte mineralvannproduktene som lanseres i Nederland.

Styrker imaget
Produktene inneholder verken sukker, kalorier eller kunstige smakstilsetninger. De to nye produktene ble lansert som en følge av den globale veksten i smaksatt og funksjonelt vann. Veksten drives av økende fedme og sunne livstilstrender.

- Forbrukerne vil at drikken skal gi mer enn hydrering, forklarer Kees Geelhoedt, salgsdirektør i Elopak.
- Vannprodukter som gir merverdi i form av smak, essens og forsterkede egenskaper får mer oppmerksomhet og blir mer populær. Derfor er kategorien spådd videre vekst.

Bar-le-Duc har pakket mineralvann i 2-liters PurePak Classic-kartonger i flere år for å styrke sitt rene og naturlige image.

Anerkjent emballasje
- Kartongen er blitt en velkjent og respektert emballasje for mineralvann og gjør at de nye produktene er lette å åpne, helle fra og lagre, fortsetter Geelhoedt.

- Denne ledende merkevareeieren er den første til å lansere 100 prosent naturlig smaksatt vann uten kullsyre som et sunt alternativ i forbrukernes daglige vanninntak.PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-04-07

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
drikkekartong drikkevann Drikkevarer smaksatt vann

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC