Komplett Group vant PostNords logistikkpris
Fra venstre: Marie Bergstrøm, Kristine Martinsen og Erik Lund, PostNord, Kristoffer Opheim og Bjørn Tore Svendsen, Komplett Group og Robin Olsen, administrerende direktør PostNord.

 

Netthandelsgiganten Komplett Group vant ”Logistikkprisen 2017”, som ble delt ut under PostNords todagers Futurum-konferanse på Ullevaal Stadion.

Logistikkprisen er rettet mot kunder av PostNord som har samarbeidet om forbedringer som gir økt konkurransekraft, gjennomførte analyser eller andre forbedringsprosjekter.

Vilje til forbedring
Felles for årets tre kandidater, Stian Sport, Komplett Group og Bertel O. Steen, var et sterkt partnerskap og at de alle har vært pådrivere med hensyn til å utvikle PostNords logistikkløsninger.
Logistikkprisen ble delt ut av administrerende direktør i PostNord i Norge, Robin Olsen, og om vinneren sa han blant annet:

- Prisen går til en kunde som har vist stor vilje til forbedring og kan vise til gode resultater i form av lavere kostnader og bedre leveringsservice. Komplett har vært med oss i en årrekke, og samarbeidet har utviklet seg fra et leverandør-transportør samarbeid, til ett strategisk partnerskap.

- Komplett er den kunden som utfordrer oss mest på å teste nye løsninger og gå i bresjen for utvikling av nye bransjestandarder i Norden. De utfordrer oss også på å se ut til Europa og resten av verden.
På vegne av Komplett Group mottok Kristoffer Opheim og Bjørn Tore Svendsen prisen.

Fakta om PostNord AS:
PostNord AS er en del det nordiske konsernet PostNord, som er 60 prosent eid av den svenske staten og 40 prosent av den danske staten. Samlet omsatte PostNord AS og øvrige datterselskaper i Norge for cirka fire milliarder NOK i 2015. Selskapet har cirka 1400 ansatte i Norge og 800 sjåfører. Hovedkontoret ligger på Alfaset i Oslo.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-04-03

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
logistikk prisutdeling

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC