Interpack 2017: Digitale pakkemaskiner yter best
"Databoksen" gir nøyaktig feedback for optimal planlegging av vedlikehold og service.
Is i kjeks blir varsomt løftet og transportert ved hjelp av vakuum.
Flowmodul er en standardmodul for pakking I flow-wrap-poser som kan integreres sømløst i TLM-pakkelinjer.
Schubert-Cosmetics er et dedikert ekspertteam for produsenter av kosmetikk. 

Pakkeprosessene blir stadig mer komplekse på grunn av større produktdiversitet og mindre batch-størrelser. Digitale pakkemaskiner kan være løsningen.

Schubert GmbH svarer på trenden med «enkelhet» og digitale pakkemaskiner. Selskapet har i flere tiår levert digitale pakkemaskiner med intelligente styringssystemer og regnes som en markedsleder.


På interpack 2017 vil de vise 6. generasjon VMS pakkemaskinkontroll, som er en standardkomponent i alle TLM-pakkemaskiner uten elektrisk kabinett VMS sikrer optimal ytelse og fleksibilitet gjennom maskinens levetid.

I fremtiden vil Schubert utstyre sine TLM-pakkemaskiner med en "databoks". Dette blir det første steget mot den kommende digitale plattformen GRIPS.world som vil forbedre intern kommunikasjon og kommunikasjon med kundene, samt effektiviteten i pakkelinjene.

På interpack stiller Schubert med fire TLM-pakkemaskiner for å demonstrere denne teknologien ved pakking av sjokolade og kosmetikk. I tillegg til Flowmodul, som er selskapets nye flow-wrap-komponent, skal de vise et nytt TLM-eskereisesystem.

Schubert Group skal også presentere sitt nye ekspertteam Schubert-Cosmetics, som er eksperter på systemintegrasjon og teknisk rådgivning for produsenter av kosmetikk.

Digitalisering
GRIPS.world er en nettbasert plattform som kombinerer alle viktige funksjoner for overvåking og dokumentasjon av maskindata. Kunder, leverandører og TLM-maskiner vil sammen med staben i Chubert Group vil kunne knyttes opp mot GRIPS.world.

En av komponentene er databoksen som også vil være tilgjengelig for andre maskinbyggere. Databoksen lar maskinprodusenter og kundene utveksle relevant informasjon om vedlikehold, kontroll og maskinytelse.

Fra dataene kan man hente ut verdifull informasjon som kan forbedre fremtidig maskinytelse og kundeprosesser. For eksempel vil man på lang sikt kunne utføre preventivt vedlikehold og maskinovervåking for å sikre at systemets effektivitet og produksjonsytelse er på høyest nivå gjennom hele livssyklusen.

Bli med Emballasjeforeningen på tur til interpack.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-03-10

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
digital digitale løsninger flowpack interpack pakkelinjer pakkemaskin pakketeknologi

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC