Finsk emballasjetrykkeri tar i bruk digital arbeidsflyt
Den finske bedriften har investert i Xeikon Folding Carton Suite og en Xeikon 3500 digital trykkpresse.

Det finske emballasjetrykkeriet Jaakoo-Taara Oy har valgt digital arbeidsflyt fra ordre til sluttprodukt med Xeikon Folding Carton Suite.

Som spesialist på helseprodukter, farmasøytisk og næringsmiddelindustri har den finske bedriften investert i Xeikon Folding Carton Suite og en Xeikon 3500 digital trykkpresse for å øke kapasiteten i eksisterende offset- og flexoproduksjon.

Vil være pioner på service og teknologi
Grunnlagt i 1935 har Jaakoo-Taara Oy som mål å være en pioner når det gjelder service og teknologi. De sysselsetter 115 mennesker og omsetter for 16,5 millioner euro årlig.  Hvert år tar de på seg mer enn 20.000 emballasje- og trykkeprosjekter.

- Vi ønsker å produsere emballasje og etiketter med høy trykkvalitet i kombinasjon med økt effektivitet, sier Thomas Brusila, administrerende direktør i Jaakoo-Taara Oy.

- Det nye systemet gjør at vi kan introdusere serialisert farmasøytisk emballasje og personlig emballasje og etiketter. Med digitaltrykk kan vi enkelt produsere sikkerhets- og tuklefrie løsninger, og vi mener at vi tilfører verdi ved å tilby dette.

Foledkartonger og etiketter
Xeikon Folding Carton Suite er en pakke som er klar for bruk og enkel å konfigurere. Oppsettet for digital produksjon av foldekartonger er ifølge leverandøren både effektivt og kostnadsbesparende.

Pakken skal være ideell for produksjon av foldekartong og etiketter i korte serier med høy kvalitet. Den finske bedriften har valgt en løsning som trykker opptil 600 m²/time i fem farger. Den femte fargestasjonen kan brukes til spesialfarger og effekter.

- Vi liker at løsningen gir oss muligheten til å innføre en høyautomatisert digital arbeidsflyt. Det gir økt effektivitet, raskere produksjon og færre feil. Strømlinjeformet produksjon gjør at vi kan samarbeide bedre og være mer fleksible overfor våre kunder, sier Brusila.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-03-06

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
digital digitale løsninger digitaltrykk flexotrykk offset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC