...
Britisk emballasjefirma satser på digital foliering
Utviklingen foregår i tre rom, og i Buss Zone står inspirasjon og innovasjon i fokus.

Wilkins Group i Nottingham har investert 600.000 pund i en folierings- og lakkeringsmaskin for kartong beregnet på det britiske luksusmarkedet.

Med dette oppretter de en egen divisjon for FUSE – et varemerke for innovativ luksusemballasje og en fulldigital ferdiggjøringsprosess. FUSE er først og fremst opprettet for å betjene premium-markeder som kosmetikk, parfyme, brennevin, konfekt og gaver.

Undermerkevare
- Som en følge av økt etterspørsel etter luksusemballasje har vi bestemt oss for å øke vår ekspertise på markedet for premiumemballasje ved å utvikle FUSE som en undermerkevare for Wilkins Group, sier Justin Wilkins, salgs- og markedsdirektør.

- Dette gjør at vi nå kan tilby avansert foliering og lakkmetoder i korte serier på Storbritannias eneste maskin i sitt slag for kartongproduksjon. Dette vil gi våre kunder mulighet til å ta sin merkevareprofilering til et nytt nivå.

FUSE skal lanseres på messen Packaging Innovations i mars.  Maskinen er installert i en fløy i selskapets hovedkontor i Nottingham, som ble pusset opp for 100.000 pund for å kunne huse den nye maskinen.

Kundene kan se produktet bli til
Avdelingen har tre rom. I Utviklingsrommet kan kunder kan møte husets grafikere for å se sine emballasjeideer bli til virkelighet.  I Buzz Zone fokuseres det på inspirasjon og innovasjon, mens de kan se maskinen overføre digitalgrafikk til trykket produkt i Produksjonsrommet mens de venter.

-Navnet FUSE ble valgt av våre medarbeidere etter en intern konkurranse. Navnet spiller på å blande tradisjonelt trykk med ny, innovativ teknologi. Vi gleder oss til lanseringen på Packaging Innovation neste måned.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-02-13

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
digitale løsninger digitaltrykk foliering kartong lakkering

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC