...
Nestlé inngår digitalt samarbeid med Samsung
Nestlé og Samsung vil utvikle løsninger som kan gi personlige ernæringsråd for å redusere risikoen for sykdom.

Sammen vil Nestlé og Samsung skape revolusjonerende digitale produkter som kan gi personlige ernæringsråd og redusert sykdomsrisiko.

Veksten innen apper og digitale produkter knyttet til helse har de siste årene tatt av, og nå går to giganter innen ernæring og teknologi sammen i et oppsiktsvekkende samarbeid.

Investerer stort i forskning
Sveitsiske Nestlé er verdens største mat- og drikkevareselskap, mens koreanske Samsung er blant de aller største innen elektronikk, og sammen vil de to skape revolusjonerende digitale produkter innen sunnhet og ernæring.

Nestlé investerer årlig rundt 15 milliarder kroner i forskning, og målet med samarbeidet er at denne forskningen også skal materialisere seg i lett tilgjengelige, smarte produkter på digitale plattformer – som er Samsungs spesialfelt.

Nestlé har de siste årene bygget opp verdens største forskernettverk innen ernæring, som særlig fordyper seg på hvordan personlig tilpasset mat og drikke kan forebygge sykdommer.

Skreddersydde anbefalinger
De to selskapene skal nå utvikle produkter innen personlig tilpasset ernæring på en ny, smart måte, hvor den enkelte selv kan bli servert skreddersydde anbefalinger til ernæring, livsstil og trening.

– Forskere fra de to selskapene er allerede i full gang med samarbeidet – blant annet ved Nestlé Institute of Health Science i Lausanne og på Samsung Strategy and Innovation Centre i Silicon Valley i California, sier Axel Heiberg-Andersen, kommunikasjonssjef i Nestlé Norge.

- Vi har store forventninger til samarbeidet og ikke minst til produktene som kommer ut fra det. De første testene viI finne sted allerede i begynnelsen av 2017.

Nestlé Norge inngår i Nestlé SA som er verdens ledende næringsmiddelkonsern innen ernæring, helse og velvære. Selskapets historie i Norge strekker seg helt tilbake til 1898 og oppkjøpet av Viking Melk.
 


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2016-09-08

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
digitale løsninger ernæring matproduksjon samarbeid

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC