Emballasjenytt

WorldStar til champagnekork


Zork SPK gjør det mulig å lukke champisflasker mellom hvert bruk.

Annonse

Se det er noe helt nytt! Alle er vel kjent med at champisen må drikkes i sin helhet når flasken først er åpnet, og det kan - av og til - bli i meste laget. Årsak: Det er kul umulig å lukke den gedigne flasken med den gjengse, spesialformede korken, som til overmål er inngjerdet med ståltråd.

Nå har det amerikanske Zork utviklet en helt ny og gjenget konstruksjon, som løser problemet enkelt og greit. Om den karakteristiske knallen ved første gangs åpning fortsatt er der, sies det intet om. Men sikkert kan man (det vil si ekstremt rike eller idiotiske medborgere) sprute innholdet på gjestene sånn for moro skyld.

For denne innovasjonen ble firmaet hedret med en WorldStar under årets store emballasjekonkurranse. Juryeringen fant sted i Kroatia denne uken. 23 jurymedlemmer hadde mer enn 240 innsendte bidrag å ta stilling til.

Blant vinnerne er "Zork," og som prikken over i'en ble den også belønnet med "The President's Award".

Vi kommer tilbake til andre WorldStar-vinnere.


Klikk her for å bestille abonnement på Matindustrien

Mer om Emballasjenytt

Iglo av melkekartongene

21.11.14 - kl 01:01 Melkekartonger, vann, farger og god tid er alt som skal til for å holde svigersønnen beskjeftiget før jul.

Lettbrettet fra Elopak

19.11.14 - kl 08:59 Elopaks seneste kartong til ferske produkter er avrundet og enklere å brette.

Nytt lukkesystem

18.11.14 - kl 18:39 Ardagh får ros for et nytt lukkesystem for malingsspann.

Viktigste saker nå

Søt bærekraft

Søte produkter i bærekraftig emballasje blir en viktig del av Prosweets.

EU begrenser plastposer

Mens Norge diskuterer bæreposeavgift, har EU bestemt seg for å kutte bruken av de tynneste plastposene.

Automatiserer videre

Nordox vil fortsatt være verdensledende. Økt automatisering skal sørge for at posisjonen opprettholdes.

Jakten på Tante Pose

Mediemoroa vil ingen ende ta etter budsjettavtalen. Her finner du (nesten) alt om jakten på Tante Pose.

Siste kommentarer