Emballasjenytt

WorldStar til champagnekork


Zork SPK gjør det mulig å lukke champisflasker mellom hvert bruk.

Annonse

Se det er noe helt nytt! Alle er vel kjent med at champisen må drikkes i sin helhet når flasken først er åpnet, og det kan - av og til - bli i meste laget. Årsak: Det er kul umulig å lukke den gedigne flasken med den gjengse, spesialformede korken, som til overmål er inngjerdet med ståltråd.

Nå har det amerikanske Zork utviklet en helt ny og gjenget konstruksjon, som løser problemet enkelt og greit. Om den karakteristiske knallen ved første gangs åpning fortsatt er der, sies det intet om. Men sikkert kan man (det vil si ekstremt rike eller idiotiske medborgere) sprute innholdet på gjestene sånn for moro skyld.

For denne innovasjonen ble firmaet hedret med en WorldStar under årets store emballasjekonkurranse. Juryeringen fant sted i Kroatia denne uken. 23 jurymedlemmer hadde mer enn 240 innsendte bidrag å ta stilling til.

Blant vinnerne er "Zork," og som prikken over i'en ble den også belønnet med "The President's Award".

Vi kommer tilbake til andre WorldStar-vinnere.


Klikk her for å bestille abonnement på Matindustrien

Mer om Emballasjenytt

Slutt på oljesøl

13.06.14 - kl 11:06 RPC Containers UKSC og Halstead har produsert en skreddersydd 5 liters oljepakning med doseringsmekanisme for Millers Oils.

Fra boks til plast

19.06.14 - kl 14:47 Alfred Clouth Lackfabrik går fra boks til plastkrukke for sine trebehandlingsprodukter.

Dessert i to bur

11.06.14 - kl 14:08 Konkurransen er hard innenfor dessert-segmentet, noe som gjør det enda viktigere å skille seg ut med et iøynefallende produkt. Zott lanserer nå sine Monte-desserter i emballasje med to bur.

Viktigste saker nå

Siste kommentarer