Emballasjenytt

WorldStar til champagnekork


Zork SPK gjør det mulig å lukke champisflasker mellom hvert bruk.

Annonse

Se det er noe helt nytt! Alle er vel kjent med at champisen må drikkes i sin helhet når flasken først er åpnet, og det kan - av og til - bli i meste laget. Årsak: Det er kul umulig å lukke den gedigne flasken med den gjengse, spesialformede korken, som til overmål er inngjerdet med ståltråd.

Nå har det amerikanske Zork utviklet en helt ny og gjenget konstruksjon, som løser problemet enkelt og greit. Om den karakteristiske knallen ved første gangs åpning fortsatt er der, sies det intet om. Men sikkert kan man (det vil si ekstremt rike eller idiotiske medborgere) sprute innholdet på gjestene sånn for moro skyld.

For denne innovasjonen ble firmaet hedret med en WorldStar under årets store emballasjekonkurranse. Juryeringen fant sted i Kroatia denne uken. 23 jurymedlemmer hadde mer enn 240 innsendte bidrag å ta stilling til.

Blant vinnerne er "Zork," og som prikken over i'en ble den også belønnet med "The President's Award".

Vi kommer tilbake til andre WorldStar-vinnere.


Klikk her for å bestille abonnement på Matindustrien

Mer om Emballasjenytt

Ny boks for alle vintyper

10.04.14 - kl 10:25 Smurfit Kappa tilbyr sine 3-liters Pouch-Up bag-in-box i generell design for all slags vintyper.

Vektlegger det luksuriøse

07.04.14 - kl 12:19 Pollard Boxes sørger for eksklusiv innpakning av luksuriøse skjønnhetsprodukter.

Gjenlukkbar tape

04.04.14 - kl 06:39 Med Re:Close Tape fra Essentra Packaging kan emballasjen åpnes og lukkes igjen og igjen.

Viktigste saker nå

Bygger opp Desom i øst

Med Kati Huttunen på laget vil Bergens-bedriften Desom bygge et marked for emballasje på Østlandet.

Finsk gull i England

Marvaco Group vant gullmedalje i EFIA Print Awards i Bolton i England.

Printer som innfrir krav

Printeren CJ400 fra Linx innfrir de komplekse kravene innenfor kontraktpakking.

CCE International 2015

Europeisk messe for foldekartong og bølgepapp arrangeres i München mars 2015.

Siste kommentarer