Emballasjenytt

WorldStar til champagnekork


Zork SPK gjør det mulig å lukke champisflasker mellom hvert bruk.

Annonse

Se det er noe helt nytt! Alle er vel kjent med at champisen må drikkes i sin helhet når flasken først er åpnet, og det kan - av og til - bli i meste laget. Årsak: Det er kul umulig å lukke den gedigne flasken med den gjengse, spesialformede korken, som til overmål er inngjerdet med ståltråd.

Nå har det amerikanske Zork utviklet en helt ny og gjenget konstruksjon, som løser problemet enkelt og greit. Om den karakteristiske knallen ved første gangs åpning fortsatt er der, sies det intet om. Men sikkert kan man (det vil si ekstremt rike eller idiotiske medborgere) sprute innholdet på gjestene sånn for moro skyld.

For denne innovasjonen ble firmaet hedret med en WorldStar under årets store emballasjekonkurranse. Juryeringen fant sted i Kroatia denne uken. 23 jurymedlemmer hadde mer enn 240 innsendte bidrag å ta stilling til.

Blant vinnerne er "Zork," og som prikken over i'en ble den også belønnet med "The President's Award".

Vi kommer tilbake til andre WorldStar-vinnere.


Klikk her for å bestille abonnement på Matindustrien

Mer om Emballasjenytt

Velger ny emballasje

17.09.14 - kl 09:50 Nå er det slutt på emballasje som går i oppløsning for Hitachi Power Tools, som går over til plastemballasje på MFT skruer og festemidler.

Brukervennlig krukke

15.09.14 - kl 13:28 RPC Bramlage har laget to nye størrelser av kremkrukken Empress.

Tofargede brett

10.09.14 - kl 13:30 Færch plast har begynt leveringen av tofargede brett til Tescos utvalg av italienske ferdigretter.

Viktigste saker nå

Velger ny emballasje

Nå er det slutt på emballasje som går i oppløsning for Hitachi Power Tools, som går over til plastemballasje på MFT skruer og festemidler.

Brukervennlig krukke

RPC Bramlage har laget to nye størrelser av kremkrukken Empress.

Bærekraftig avfallshåndtering

Avery Dennison har i samarbeid med det italienske selskapet Tramonto Antonio utvidet sitt avfallsprogram og gjort det mer miljøvennlig.

Gilde 50 år

I går var det nøyaktig 50 år siden de første kjøttvarene fra Gilde ble sendt ut på markedet.

Siste kommentarer