Designnytt

Back to basic


ArcusGruppen skiftet nylig design på pakningen til en vinserie, men det gikk ikke bra.

Annonse

Fagdirektør Frithjof Nicolaysen i ArcusGruppen forteller følgende designhistorie:

- Mange mener at innholdet i en pakning er viktigst. Det er jeg ikke helt enig i. Utseendet på den betyr svært meget.

- Det fikk vi erfare med vinserien "Collection Frithjof Nicolaysen". Serien har fokus på druesorten, og vinene skal fortelle forbruker hva som er typisk for druesorten - den vinsmaken sorten gir opphav til.

- Vi kjørte nylig ut en ny pakningsdesign, som brøt helt med den forrige. Men det gikk ikke helt bra. Kunden fant ikke produktet lenger, og derfor har vi tatt i bruk det gamle igjen (to av variantene på bildet over).

- Og dermed kommer kundene tilbake, sier Nicolaysen.


Klikk her for å bestille abonnement på Matindustrien

Mer om Designnytt

Holder på interessen

20.10.14 - kl 22:58 Ny Mills-emballasje skal holde på interessen til forbrukerne og øke margarin-lojaliteten.

Ny design på Sushi

20.03.14 - kl 06:44 Sushiproduktene fra Blue Dragon relanseres nå med ny emballasjedesign og nye varianter.

Skaper attraktive pakninger

05.02.14 - kl 06:53 Arctic Paper Grycksbo og studenter ved Broby Grafiske har funnet bruksområder for AP-Tec Pack.

Viktigste saker nå

Holder på interessen

Ny Mills-emballasje skal holde på interessen til forbrukerne og øke margarin-lojaliteten.

Vil være gevinstdrivende

– Vi ønsker å være gevinstdrivende og ser på løsninger for å få effektive pakninger og miljømessig bedre sluttprodukt, sier Adam Törnqvist om hvorfor emballasjeoptimering er så viktig for Mondelez.

Kan varmes i ovnen

Færch Plast lanserer verdens første CPET skinpack for kjøtt og fjærkre for varming i ovn.

Asko effektiviserer

ASKO effektiviserer internhåndteringen av paller ved sitt anlegg på Kalbakken.

Siste kommentarer