Trykkmetoder

Digitaltrykk på Drupa


HP Indigo skal lansere to nye digitaltrykkpresser på den kommende fagmessen i Düsseldorf.

Annonse

Det dreier seg om anlegget ”HP Indigo 20.000” for fleksible folier og ”HP Indigo 30.000” for kartonger. Digitaltrykk har for alvor fått et gjennombrudd innen etiketter, og nå mener HP (Hewlett Packard) tiden er moden for å utvide bruksområdet.


Forbedringer

Christopher Morgan, Senior Vice President i HP's Graphics Soluton Business, sier: - Med disse to nye trykkmaskinene kan vi hjelpe emballasjeprodusentene med å tilby forbedrede resultater.

Begge anleggene vil være kommersielt tilgjengelige først i 2013, men HP Indigo tar med seg teknologien til verdens største grafiske plattform, fagmessen ”Drupa” i Düsseldorf i mai i år. ”HP Indigo 20.000” er beregnet på trykking av folier i tykkelser fra 10 til 259 my i opptil sju farger. Den kan arbeide med foliebredde på inntil 762mm.

På det andre anlegget ”HP Indigo 30.000” kan det også trykkes inntil sju farger på kartong i opptil 600 my tykkelse. Pre-press-teknologien kommer i begge tilfeller fra EskoArtwork.

”Drupa 2012” blir arrangert i dagene 3. – 16. mai.


Klikk her for å bestille abonnement på Matindustrien

Mer om Trykkmetoder

Økt bruk av 3D

12.08.14 - kl 13:14 For å møte etterspørselen i markedet blir Protech ny forhandler for MakerBot.

Åpent hus hos Visutech

22.05.14 - kl 14:26 Over 70 besøkende deltok da Visutech Digital Academi arrangerte Åpent hus i Mölndal.

Finsk gull i England

23.04.14 - kl 06:49 Marvaco Group vant gullmedalje i EFIA Print Awards i Bolton i England.

Viktigste saker nå

Metsä på Youtube

Metsä Board lanserer video om liner for emballasjer. Videoen viser den hvite bølgepappemballasjens livssyklus.

Nesten som glass

Milliken kommer til å vise fram sine Ultra Clear PP termoformingsløsninger ved Emballasje 2014.

Designet emballasjen selv

Tine opplevde at yoghurt-salget økte da de bestemte seg for å designe emballasjen på sin 8-pak sesongyoghurt selv.

Mottok Spesialitet-merket

Lokalprodusert mat blir stadig mer populært i Norge. Under årets Matstreif ble noen utvalgte norske matspesialiteter hedret med Spesialitet-merket.

Siste kommentarer