Emballasje/materialer

Beskytter sjokolade bedre


Sjokoladeprodusenten Ferrero har valgt en BOPP folie til svøping av sine esker til “Rondnoir”.

Annonse

Det dreier seg om en oversvøpingsfolie av ”Propafilm OS” fra Innovia Film. Partene sier at denne utgaven har vel balanserte krympeegenskaper og at den passer godt til pakking i høy hastighet. Dessuten skal filmen ha høy glans, og dette høyner attraksjonsverdien på salgspakningen.

Et svøp av biaksialt orientert polypropylen (BOPP) rundt sjokoladeesker øker dessuten levetiden på innholdet.

”Ferrero Rondnoir” markedsføres i Europa i de to størrelsene 12 og 24 stk.


Klikk her for å bestille abonnement på Matindustrien

Mer om Emballasje/materialer

Biobasert film til MAP

28.10.14 - kl 17:35 Det finske forskningssenteret VTT har utviklet en biobasert trelagsfilm for MAP.

Flyselskap kjøler bedre

28.10.14 - kl 17:33 Emirates har utviklet en beholder som skal være bedre for ferskvarer på flytur.

Emballasje fjerner etylen

27.10.14 - kl 22:52 Med etylenhemmende emballasje får frukt og grønnsaker lengre holdbarhet.

Viktigste saker nå

Full drift på messe

En 35 meter lang fylle- og pakkelinje i full drift var blant trekkplastrene på FoodTech.

Skriver på alt

Schur benyttet anledningen på FoodTech til å lansere blekkskriveren som kan brukes på alle typer emballasje.

Fazer best i ScanStar

Et kaleidoskop med sjokolade – Fazer Magic Cube – var «best in show» i Scanstar.

Uenige om nøkkelhull

Kiwi og Forbrukerrådet vil ha merketvang på nøkkelhullprodukter. Helseministeren sier nei.

Siste kommentarer