”Hans hjerte var nær ved å briste, men det var det ingen som visste”. (Bjørnstjerne Bjørnson)

Annonse

Klikk her for å bestille abonnement på Matindustrien

Mer om

Mottok Spesialitet-merket

16.09.14 - kl 14:38 Lokalprodusert mat blir stadig mer populært i Norge. Under årets Matstreif ble noen utvalgte norske matspesialiteter hedret med Spesialitet-merket.

Designet emballasjen selv

16.09.14 - kl 13:48 Tine opplevde at yoghurt-salget økte da de bestemte seg for å designe emballasjen på sin 8-pak sesongyoghurt selv.

Velger ny emballasje

17.09.14 - kl 09:50 Nå er det slutt på emballasje som går i oppløsning for Hitachi Power Tools, som går over til plastemballasje på MFT skruer og festemidler.

Viktigste saker nå

Designet emballasjen selv

Tine opplevde at yoghurt-salget økte da de bestemte seg for å designe emballasjen på sin 8-pak sesongyoghurt selv.

Velger ny emballasje

Nå er det slutt på emballasje som går i oppløsning for Hitachi Power Tools, som går over til plastemballasje på MFT skruer og festemidler.

Mottok Spesialitet-merket

Lokalprodusert mat blir stadig mer populært i Norge. Under årets Matstreif ble noen utvalgte norske matspesialiteter hedret med Spesialitet-merket.

Brukervennlig krukke

RPC Bramlage har laget to nye størrelser av kremkrukken Empress.

Siste kommentarer